Gabriel si Moldo va ofera biletul zilei din fotbal 13 DECEMBRIE

biletul zilei

Gabriel si Moldo va ofera biletul zilei din fotbal 13 DECEMBRIE

Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe si Moldoveanu Marian!

Ne bucuram ca aceasta varianta de bilet a adus un profit considerabil si ne dorim sa continuam cu seria castigatoare, in acest moment avem 4 win – 1 lost. Nu uitati ca acest bilet are rolul de a va inspira, asadar il puteti plasa biletul exact asa cum vi-l prezentam noi sau sa alegeti din pronosticurile ce va ofera incredere. Foarte important este sa va gestionati corect bugetul si sa va puteti profitul deoparte. Inspiratie maxima si pariati responsabil!

O sa gasiti cu siguranta pe site-ul nostru alte ponturi fotbal interesante. Va sugeram si ne repetam, nu jucati aceleasi evenimente pe mai multe bilete. 

 

Info Feyenoord – Heerenveen

Se intalnesc doua dintre echipele cu cele mai mari medii de cornere din Olanda, asadar am evitat sa ne bazam pe un pronostic pe goluri si sa mergem pe un pronostic bazat pe numarul de cornere.

Info Bayern Munchen – Koln

Koln se afla intr-o situatie delicata fiind pe ultimul loc in Bundesliga, asta nu e tot, echipa lui Ruthenback se confrunta probleme foarte mari de lot, ne este greu sa credem ca poate rezista pe terenul celor de la Bayern Munchen.

Info Southampton – Leicester City

Se anunta un meci extrem de disputat pe terenul celor de la Southamton si pentru ca este foarte greu sa te bazezi pe un pronostic pe solist, ne-am hotarat sa ne bazam pe numarul mare de cornere pe care cele doua echipe il produc.

Info Montepellier – Lyon

Este un meci de cupa dar putem avea siguranta ca Lyon isi doreste victoria pentru a merge mai departe. Se anunta in presa din Franta ca acestia vor trimite si o parte din jucatorii titulari in teren, asadar ne asteptam sa marcheze cel putin odata in aceasta confruntare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here