Gauff, un nou star mondial? – de la Razvan – 08.07.2019

Tennis - Wimbledon - All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, Britain - July 5, 2019 Cori Gauff of the U.S. celebrates winning her third round match against Slovenia's Polona Hercog REUTERS/Toby Melville

Corine este dementiala. Cand se va opri? Va reusi Halep s-o ” potoleasca ” pe noua minune a tenisului mondial?

In primul rand, nu cred ca este doar un foc de paie. Cred ca daca se tine de treaba, la un moment dat, Gauff are sanse mari sa ocupe prima treapta a tenisului mondial. Produs al scolii de tenis al lui Patrick Mouratoglou, Corine a demonstrat ca se poate daca vrei, fie si la 15 ani.

Cu victorii lejere in calificari, Corine a servit 3 duble greseli in fiecare meci. Pentru ca recomandarea in sine va fi si o va pune in evidenta pe jucatoarea din State, vom vorbi destul de putin despre Simona Halep.

A urmat apoi meciul cu Venus Williams, meciul in care a auzit toata plenta de Corine. La capatul unui meci cu lovituri devastatoare pur si simplu de ambele parti, se lovea cu o putere incredibil de mare si de o parte si de alta, totusi, desi a batut cu 2-0, lui Gauff i-a tremurat de mai multe ori mana pe serviciul 2, a avut 5 duble greseli in meci.

A urmat meciul cu Rybarikova, o jucatoare mai mult decat decenta, 3 duble greseli in meci cu 2 mingi in banda fileului care s-au dus in terenul de serviciu al rusoaicei pe serviciul 2, am vazut meciul, puteau lejer sa fie minim 4. Din nou o demonstratie de tenis curat, de tenis frumos din partea lui Corine.

In ultimul tur, la doar 15 ani, Gauff si-a aratat maturitatea salvand mingi de meci contra lui Hercog. In primul ei meci de 3 seturi, jucatoarea din America a servit 6 duble greseli.

Ideea este simpla. In momentul in care meciul se complica putin pentru Gauff este foarte dispusa sa greseasca cu serviciul 2. Are in fata un adversar imens, cu toate ca daca Corine va castiga azi, haterii Simonei vor iesi din nou la treaba.

Simona a aratat o forma foarte buna pe o suprafata pe care nu se simte foarte confortabil. Clar este favorita azi in fata lui Corine insa aceasta copila a demonstrat de atatea ori in acest turneu ca nu are frica de nimeni si de nimic. In ideea in care are in fata un adversar extrem, extrem de puternic, cred ca Gauff va incerca de multe ori sa riste si serviciul 2. Nu de alta dar Simona are niste retururi devastatoare daca doar pui serviciul 2 in teren.

De aceea, consider ca linia oferita de Superbet este mai mult decat decenta pentru acest tip de pariu, avand in vedere match-up-ul pe care Corine il are in fata.