Gaz Metan – FCSB: cota 20.00 marita pentru victoria lui FCSB

Gaz Metan – FCSB: cotele la pariuri sportive

Liga 1 revine in centrul atentiei, iar agentiile de pariuri nu au intarziat cu ofertele generoase pentru jucatorii noi. Astfel, la meciul de sambata seara dintre Gaz Metan Medias si FCSB, Betfair ofera COTA 20.00 marita pentru toti jucatorii care vor sa parieze pe victoria lui FCSB.

Cota normala in acest moment a scazut de la 1.50 la 1.40, asa ca vorbim despre un super value bet in adevaratul sens al cuvantului. Practic pariati 5 RON, iar daca FCSB se impune, primiti 100 RON.

De precizat ca ros-albastrii vin sa joace la victorie, fara doar si poate, fiind in lupta stransa pentru titlu cu CFR Cluj. Gazul este matematic in play-out, plus ca nu a castigat decat doua meciuri in aceasta campanie, prezentandu-se mult sub asteptari.

CUM OBTIN COTA 20.00 (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la BETFAIR folosind linkul promotional si codul promotional ZFBNAP.
  2. Pariaza cel putin 5 RON pe ”Victorie FCSB”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 20.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 100 RON. Rulajul trebuie facut o singura data pe cota minima 1.20, dupa care profitul va deveni cash si va putea fi retras in orice moment doriti.

[su_button url=”/betfaircotamarita1″ target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 20.00 – Pariaza acum[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here