Pariuri speciale pentru Formula 1 la Unibet – Beat Mika Hakkinen

Pariuri speciale pentru Formula 1 la Unibet - Beat Mika Hakkinen

Pariuri speciale pentru Formula 1 la Unibet – Beat Mika Hakkinen

Duminica, 26 mai, de la ora 16:10, se va da startul in Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco. Cei 20 de piloti se vor intrece pe un circuit stradal cu o lungime de 3,337 km. In cele 78 de tururi ale intrecerii, ei vor trebui sa faca dovada tehnicii de pilotaj, deoarece in cazul masinilor este mai importanta fiabilitatea si reglajele decat performantele.

Intr-un material pregatit pentru casa de pariuri online Unibet, al carei Ambasador este, fostul mare pilot, finlandezul Mika Hakkinen, dublu Campion Mondial de Formula1, marturisea ca este impresionat de performantele masinilor Mercedes si ca mizeaza pe conationalul Valttery Botas, atat pentru castigarea cursei, cat si pentru cel mai rapid tur al circuitului (care, conform noilor reglementari, aduce un punct suplimentar).

Pariaza pe platorma online Unibet pe castigatorul cursei de la Monaco si pe pilotul care va reusi cel mai rapid tur al cursei si, daca pariul este castigator, vei primi un pariu gratuit de 50 de ron. Pariurile le gasiti in sectiunea Promotii Unibet >>> Antepost >>> Motorsports >>> Beat Mika Hakkinen.

Cum obtii un pariu gratuit cu Pariuri speciale pentru Formula 1?

  • Acceseaza contul tau Unibet sau deschide unul de aici.
  • Cauta sectiunea Promotii Unibet – Beat Mika Hakkinen.
  • Pariaza minim 25 de ron pe castigatorul cursei de la Monaco si pilotul care realizeaza cel mai rapid tur al circuitului.
  • Daca pariul este castigator vei primi un pariu gratuit de 50 de ron.
  • Sunt eligibile pariurile plasate cu fonduri reale.
  • Pariurile cu fonduri bonus, cele incasate, cele cu cresteri de profit si cele cu cote marite nu sunt eligibile.
  • Pariul gratuit este valabil 7 zile.

Concureaza ACUM Mika Hakkinen! >>>