Connect with us

Ghid Pariuri

Ce inseamna sansa la pariuri?

Afla de la GNT ce inseamna sansa la pariurile sportive

Ce inseamna sansa la pariuri?

Termenul de “sansa” la pariuri este unul destul de des utilizat si cunoscut in lumea pariorilor. Exista insa unii utilizatori noi care probabil nu sunt familiarizati cu acest pariu sansa.In cele ce urmeaza vom vorbi pe larg despre el. Vom afla ce inseamna pariul sansa, cand se acorda sansa si vom da chiar cateva exemple concrete, pentru a intelege mai bine. Va invitam sa accesati Ghidul GNT de Pariuri, pentru cat mai multe informatii de uz general.

Ce este pariul sansa?

Pariul sansa se foloseste la casele stradale de pariuri. Prin pariul sansa, operatorii ofera sansa jucatorilor de a castiga o suma mai mica de bani. Acest lucru se aplica si atunci cand pariorii pierd un eveniment de pe bilet. In primul rand, trebuie sa mentionam faptul ca pariul sansa se aplica doar la biletele cu un numar mai mare de evenimente. La majoritatea caselor de pariuri, pariul sansa se acorda la biletele cu minim 11 evenimente si cote minime de 1.30. In acest moment nu cunoastem o casa de pariuri stradala care sa acorde pariul sansa la mai putin de 11 evenimente.

PONTURI PARIURI PENTRU BILETELE TALE DE TIP SANSA!

ATENTIE! Pariul sansa este diferit de biletele jucate tip sistem. In biletele sistem, pariorul poate alege un anume numar de meciuri pe care sa le poata pierde. Evident, castigul scade considerabil. La pariul de tip sansa insa, simpla plasare a unui bilet cu minim 11 evenimente il incadreaza in aceasta categorie.

Cum se calculeaza sansa la pariuri?

Este evident faptul ca suma castigata cu acest pariu sansa este mult mai mica fata de castigul initial. Totusi, de multe ori pariorii isi acopera cheltuielile unor bilete din urmatoarea perioada cu acest castig sansa, asadar nu este deloc inutil. In momentul in care pariorul plaseaza un bilet de tip sansa, cu 11 evenimente si cote de la 1.30 in sus, acesta poate castiga o suma de bani chiar si cu 10 meciuri castigate. Evident, acest lucru se aplica si la biletele de 12,13,14 sau mai multe meciuri, iar sansa este activata la pierderea unui SINGUR eveniment!

Cum se calculeaza aceasta sansa? Nimic, mai simplu – 10% din castigul initial!

Ce inseamna sansa la pariuri – exemple

Fortuna este cel mai important operator online licentiat ONJN care ofera la casele stradale pariul de tip sansa. De altfel, acestia vin pe langa pariul sansa si cu un alt bonus, numit Extra 200. Acesta se acorda biletelor de cota minim 200 si cu un singur eveniment pierdut, iar atunci se restitui 10x miza initiala.

Bilet Pariu Sansa la Fortuna

Revenind la pariul sansa, biletele ce se incadreaza la Fortuna trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
  • Minim 11 evenimente
  • Cota minima de 1.30 pe eveniment
  • Un singur eveniment pierdut

In acest caz, pariorul va primi 10% din potentialul castig, nu inainte ca suma initiala inscrisa pe bilet ca si castig, sa fie impartita la cota pierduta.

Pariul sansa reprezinta o alternativa a caselor de pariuri stradale de a concura cu cash-out-ul operatorilor online. Daca totusi varianta pe internet ti se pare o optiune mai buna, te invitam sa alegi o casa de pariuri online pe placul tau!

Daca ti-a placut articolul nostru “Ce inseamna sansa la pariuri”, ajuta-ne cu un LIKE si trimite-l unui prieten care nu e familiarizat cu termenul! Multumim!

CITESTE SI

More in Ghid Pariuri