Connect with us

Ghid Pariuri

Cele mai bune strategii la pariuri: Easy Money

Easy Money este una din cele mai simple si eficiente strategii la pariuri.

Cele mai bune strategii la pariuri: Easy Money

Strategii la pariuri: Easy Money este considerata una dintre cele mai usoare strategii la pariuri sportive folosite in zilele noastre. Nu necesita un buget foarte mare si poate fi pusa in aplicare de oricine, indiferent de asteptarile pe care le are. Desi pare foarte simpla, daca nu este aplicata corect poate pune pariorii in dificultate. Din acest motiv este recomandat sa ai un cont la agentiile de pariuri online, unde poti avea control mai mare asupra pariurilor tale.

Prin acest acest articol vrem sa atingem mai multe puncte, menite sa va ajute in drumul vostru spre un castig constant la pariuri sportive. Asadar, incercam sa atinge cateva idei de baza in strategia la pariuri Easy Money:

 • Ce inseamna Easy Money
 • Care sunt avantajele si dezavantele
 • Cui se adreseaza
 • Sporturi pe care poti paria folosind strategia Easy Money
 • Tipuri de pariuri recomandate
Ce este Easy Money

Cele mai bune strategii la pariuri: Easy Money/ sursa team.do

Ce inseamna Easy Money in pariuri sportive

Dupa cum sugereaza si numele, Easy Money este o strategie de pariere orientata catre pariorii care doresc sa isi creasca veniturile cu riscuri minime. Cuvantul strategie in contextul acesta al pariurilor sportive presupune disciplina si reguli foarte bine puse la punct. Respectarea acestor reguli iti poate genera un venit substantial pe termen lung. Strategia Easy Money exact pe asta se bazeaza, plasarea unei sume de bani pe un pariu cat mai sigur, fara a petrece foarte mult timp analizand meciurile.

Scopul strategiei presupune selectia unui pariu cu sanse mari de reusita si cu o cota mica si reinvestirea castigului. Spre exemplu, daca pariati 100 RON pe cota 1.20, atunci profitul este foarte mic, 20 RON. Insa, daca pariati aceeasi suma bani pe mai multe pariuri cu aceeasi cota, atunci suma creste considerabil.

Exemplu:
 1. Pariu 1: miza 100 RON x cota 1.20 = castig 120 RON
 2. Pariu 2: miza 120 RON x cota 1.20 = castig 144 RON
 3. Pariu 3: miza 144 RON x cota 1.20 = castig 172,8 RON si tot asa.

Care sunt avantajele si dezavantajele

Avantajele si dezvantajele strategiei Easy Money

Cele mai bune strategii la pariuri: Easy Money / sursa ieltsonlinetests

Nimic nu este sigur in pariuri, din acest motiv fiecare strategie vine la pachet cu avantajele si dezavantajale ei. In primul rand vom enumara cateva dintre lucrurile bune in strategii la pariuri: Easy Money.

Avantaje
 • Unul dintre ele il reprezinta numarul nelimitat de pariuri plasate in fiecare zi. Cel mai usor poti face asta daca deschizi cont la una dintre agentiile online recomandate de noi.
 • Este una dintre putinele strategii care se adreseaza fiecarei categorii de pariori. Nu iti trebuie o banca solida pentru a incepe proiectul in sine.
 • Pariuri live sau pre-live, ambele sunt modalitati in care poti aplica strategia Easy Money.
Dezavantaje
 • Revenim la sintagma nimic nu este sigur in pariuri sportive. Un astfel de pas gresit duce la la pierderea intregii banci. Va puteti lua informatiile din seria de articole cu ponturi pariuri de pe site, dar cantariti de doua inainte de a plasa un pariu.
 • Increderea ridicata in urma unei sesiuni de pariuri verzi, ar putea duce la decizii gresite. Este una dintre problemele pe care multi dintre pariori intalnesc.

Cui se adreseaza

Anterior v-am spus ca Easy Money se adreseaza tuturor tipurilor de pariori. Asa cum foarte bine stiti la pariuri sportive sunt diferite tipuri de pariori, care opteaza pentru sume mari de bani sau mai putin mari. Pentru ambele categorii de pariuri este recomandata aceasta strategie, dar trebuie cumpatare.

Rabdarea este calitatea pe care trebuie sa o aiba un parior atunci cand opteaza pentru strategia la pariuri Easy Money. Un pariu pierdut nu inseamna capat de drum. Tocmai din acest motiv va recomandam ca inaintea adoptarii unei strategii la pariuri sa va impartiti banca pentru a o putea lua de la capat daca este cazul.

Sporturi pe care poti paria

Nu exista un anume sport care sa-ti garanteze succesul atunci cand te bazezi pe aceasta strategie la pariuri, dar ar fi recomandat sa joci pe cele pe care le cunosti. Tenisul spre exemplu ofera o serie de pariuri interesnte, cum ar fi ca un jucator sa isi castige serviciul. Totodata, numarul total de game-uri dintr-un set ar putea sa fie o optiune serioasa.

Fotbalul este de asemenea sportul cu cele mai multe tipuri de pariuri. Asadar Easy Money este o strategie pe care o poti incerca atat in tipurile de pariuri pe fotbal, tenis, esports, sau oricare alt sport.

Tipuri de pariuri recomandate

Castigatorul game-ului este un pariu pentru pariorii care prefera varianta pariurilor live. Asa va este mai usor sa urmariti si desfasuraurea evenimentului, analizand rata de succes pe propriul serviciul al jucatorului in cauza. Pe masura ce acesta isi castiga game-ul pe propriul serviciu cota este mai mica si reprezinta un potential pariu tocmai potrivit pentru Easy Money.

JOACA AICI CU 500 RON BONUS

Peste/sub goluri reprezinta din nou o varianta des intalnita in randurilor celor care joaca la pariuri. Live sau pre-live, este o optiune care iti poate aduce profitul asteptat, in special gratie gamei variate de pariuri din randul caselor de pariuri.

Cele mai bune strategii la pariuri: Easy Money

Castigator de harta este o alta optiune pe care amatorii de eSports pot sa isi indrepte atentia.

Top agentii online licentiate ONJN la care poti paria online

 • UNIBET
 • BETANO
 • NETBET
 • BETFAIR

Daca ti-a placut articolul „Cele mai bune strategii la pariuri: Easy Money” nu ezita sa-l distribui!

CITESTE SI

More in Ghid Pariuri