Connect with us

Ghid Pariuri

Cum depui la cazino / pariuri online prin Paysafecard?

Cum depui la cazino / pariuri online

Cum depui la cazino / pariuri online prin Paysafecard este o intrebare pe care si-o pun tot mai multi oameni in zilele noastre.

*IMPORTANT: Fie ca iti deschizi cont la Unibet, NetBet, Betano, Fortuna, 888 sau alti operatori de jocuri de noroc online (aici ai un Top al agentiilor online in 2020), trebuie sa stii ca vei avea acces la toate sectiunile cu aceleasi date. EXEMPLU: Iti deschizi cont la Unibet. Te vei loga cu numele de utilizator si parola pe care le stabilesti in timp ce inregistrezi contul. Cu ele vei putea juca la pariuri, cazino, bingo dar si poker. La fel stau lucrurile peste tot.

Jocurile de noroc online reprezinta un domeniu aflat intr-o continua expansiune. Tot mai multe persoane aleg sa treaca la aceasta varianta. Cu atat mai mult cand jocurile de noroc online in 2020 iti ofera atatea posibilitati. Loto, pariuri pre-live, pariuri live, spoturi virtuale, bingo, poker, ruleta, blackjack sunt optiuni pe care le gasesti la aproape fiecare dintre ele.

Nu toata lumea are si un card disponibil sa poata depune la agentiile de pariuri si jocuri de cazino online licentiate ONJN. Asta nu inseamna ca nu pot juca. Depunerea prin Paysafecard este una dintre metodele de alimentare al unui cont de pariuri / cazino online. Insa trebuie sa stiti ca majoritatea operatorilor permit retragerea prin aceeasi metoda prin care s-a efectuat depunerea.

Ce este Paysafecard

Cum depui la cazino / pariuri online prin Paysafecard este clar o intrebare generala, deoarece aceasta metoda este extrem de populara in lumea intreaga. Paysafecard reprezinta un tichet precum cel de cumparaturi cu un PIN CODE format din 16 elemente. El este situat in partea de sus al tichetelui. Cu ajutorul lui poti face plati mult mai usor pe internet, rapid si sigur. Pentru a avea acces la o asemenea cartela este nevoie de un cont care se deschide gratuit aici (https://my.paysafecard.com/mypins-psc/registration/customerData.xhtml).

Cum depui la cazino / pariuri online prin Paysafecard?

Fotografie Cod PaysafeCard

 

Alimentarea unui astfel de cont se faca prin cumpararea unor cartele asemanatoare celor reincarcabile. Accesand acest link (https://www.paysafecard.com/ro-ro/cumparare/) puteti verifica foarte bine daca aveti in jur un asemenea terminal de plata. Ele pot fi de mai multe tipuri si de regula se gasesc in aproape toate locatiile Mega Image si in benzinariile MOL, dar si in alte locatii „de cartier”. Tot ce trebuie sa faceti este accesati link-ul de mai sus si sa verificati locatia cea mai apropiata unde este amplasat un satfel de terminal.

Cum depui la cazino / pariuri online prin Paysafecard? Cum depui la cazino / pariuri online prin Paysafecard?

Cum obtin un paysafecard

Valorea unui paysafe este fixa si poti alege intre PIN-uri in valoare de 25, 50, 100, 200 sau 300 RON. Pentru a avea un paysafe este nevoie sa urmezi cativa pasi simpli. Intai de toate este nevoie sa selectezi Paysafecard de pe ecranul terminalului de plata. Apoi se cere selectata valoarea unui paysafe si introducerea unul e-mail. Dupa ce acesti pasi sunt atinsi, se introduce suma fixa de bani pentru valoarea selectata.

Cum depui la cazino / pariuri online prin Paysafecard?

In principiu, valoarea unui Paysafecard este egala cu suma de bani pe care o selectezi. Dar in functie de locul unde doresti sa il utilizezi este perceputa o taxa. Spre exemplu, daca alegi sa depui in contul de pariuri online se percepe o taxa de 5%, iar valoarea minima de depozit este 25 de lei.

Cum transfer banii in contul de pariuri

Avand tichetul in mana, tot ce mai trebuie sa faci este sa te loghezi in contul tau de paysafecard si acolo sa introduci acel PIN CODE format din 16 elemente si astfel, sa transferi suma de bani in contul tau. Trebuie stiut ca odata folosit acel cod si introdus in contul tau de pe site, atunci el devine nul si nimeni nu-l poate reutiliza.

Acum tot ce mai trebuie sa faci este sa accesezi contul tau de pariuri / cazino online, sa te duci in sectiunea Depuneri si selecteri Paysafecard drept metoda de plata. Se introduce suma pe care vrei sa o depui si din nou esti redirectionat spre site-ul Paysafecard, unde trebuie sa te loghezi din nou. Dupa ce urmezi acesti pasi trebuie sa confirmi tranzactia, moment in care suma de bani este transferata imediat in contul de pariuri. Insa se percepe acel comision de 5%.

Exemplu: daca depui 25 RON prin Paysafecard, in balanta contului de pariuri este creditata suma 23.75 RON.

Cum retragi prin Paysafecard

Depunerea prin Paysafecard are si avantajele si dezavantajele ei. Trebuie stiut ca atunci cand alegi sa faci o depunere utilizand aceasta metoda de plata, la fel poti face si o retragere. Asadar, daca depunerea s-a facut de asa maniera, atunci si retragerea trebuie facuta in contul de Paysafecard, de unde alegi ce faci cu ei. Exista mai multe variante de a putea face asta.

Transferati suma de bani din contul My Paysafecard in contul de Skrill, de unde ii poti scoate prin transfer bancar. Pentru e efectua aceste tranzactii trebuie sa stii ca se percep cateva taxe. In functie de suma retrasa, dar procentul acestor taxe se invarte in jurul a 10% din valoarea tranzactiei.

Cum depui la cazino / pariuri online prin Paysafecard? Unde poti depune prin aceasta metoda?

Aproape toate casele de pariuri online accepta varianta de depunere prin metoda Paysafecard. Exista mai jos o lista cu agentiile de pariuri cele mai populare si pe care vi le recomandam:

Unibet (L1160657W000330 / 1.09.2016) –  Deschide cont online

Betano (L1170664W000663 / 01.02.2017) – Joaca la Betano 

Betfair (L1160655W000329 / 1.09.2016) – Joaca la Betfair

Fortuna (L1160665W000326 / 1.09.2016) – Deschide cont  online 

Sportingbet (L1173062W000807 / 1.12.2017) – Joaca la Sportingbet

888sport (L1160654W000324 / 1.09.2016) – Deschide cont online 

NetBet (L1160651W000195 / 1.07.2016) –  Joaca la NetBet

In speranta ca acest articol ti-a oferit un raspuns potrivit la intrebarea „Cum depui la cazino / pariuri online prin Paysafecard”, iti urez multa bafta la jocuri si nu uita: Joaca Responsabil! Niciodata mai mult de 10% din veniturile lunare.

CITESTE SI

More in Ghid Pariuri