Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ghid Pariuri Esports

Cele mai populare pariuri pe CS:GO

cele mai populare pariuri pe CS:GO

Cele mai populare pariuri pe CS:GO

Jocurile pe calculator si consola (eSports) sunt deja la mare cautare si in randul pariurilor, asa ca ne-am decis sa venim cu un articol complet despre cele mai populare pariuri pe CS:GO. Vorbim despre un joc fenomen, cu dueluri zilnice iar multe din meciuri sunt incluse in oferta agentiilor de pariuri. Optiunea de live streaming a acestor site-uri iti permit chiar si sa vizionezi in timp real cele mai importante dueluri din eSports.

Counter-Strike: Global Offensive este unul dintre cele mai populare jocurile electronice ale momentului. Am alcatuit pentru tine un ghid de pariuri, unde am detaliat ce este si cum se joaca CS:GO, poti vedea articolul cu un click aici. In aceste zile se disputa ESL PRO League, o competitie pentru care agentiile de pariuri ofera o gama variata de tipuri de pariuri eSports – Counter-Strike: Global Offensive:

 • Castigatorul meciului
 • Castigator de harta 1
 • Castigator de harta 2
 • Handicap meci
 • Total Harti
 • Scor Corect
 • Castigatorul rundei de pistoale pe harta 1, runda 1
 • Castigatorul rundei de pistoale pe harta 1, runda 2
 • Handicap runde pe harta
 • Total Kills-uri jucator pe harta

Cele mai populare pariuri pe CS:GO

Castigatorul meciului

Trebuie sa stiti ca o competitie de CS:GO difera in functie de importanta ei. Asa cum este cea actuala, ESL PRO League propune un sistem de cel mai bun din trei jocuri. Asadar, acest tip de pariu este castigator daca echipa pe care ai pariat se impune in doua din cele trei harti programate sa se joace.

PARIAZA PE CS:GO CU 500 RON BONUS si 500 Freespins

Inainte cu doar cateva minute de inceperea jocului, capitanii celor doua echipe isi aleg hartile pe care vor sa joace. Fiind doua echipe, fiecare isi alege cate o harta, iar a treia este aleasa aleator de organizator. Sunt 30 de runde in timpul regulamentar, iar echipa care ajunge prima la 16 este declarata castigatoare. Daca dupa cele 30 de runde scorul este egal 15-15, atunci se intra in prelungiri, unde se vor mai juca alte sase runde.Trei runde echipa joaca in pozitia de echipa Terorist si trei in pozitia de Contra-terorist.

Castigator de harta 1

Asa cum am spus anterior, sa castigi o harta inseamna sa ajungi primul la 16 runde castigate in timpul regulamentar. Exista si varianta sa se dispute prelungiri, atunci asta inseamna ca echipa sa castige patru din acele sase runde de prelungiri care se acorda automat.

Cotele se pot schimba avand in vedere ca oferta exista cu mult timp inainte sa incepa meciul. De ce spun lucrul acesta? Cu putin timp inaintea meciului meciului fiecare echipa implicata in meci alege cate o harta, de regula cea preferata. Atunci daca echipa A a ales sa joace pe harta preferata si are procentaj mare, cel mai probabil cotele ar putea sa sufere modificari. De preferat ar fi sa joci acest tip de pariu la live, iar in sensul acesta avem si un articol generalist care s-ar putea sa ti se para interesant – Top sfaturi pentru pariuri live.

Castigator de harta 2

Sunt aceleasi reguli valabile la castigator de harta 1. Din nou va spun ca aceste cote ar putea sa flucteze in functie de harta care se joaca prima sau a doua si cine a ales-o.

Handicap meci

Precum si la fotbal sau alte sporturi, handicap meci este acel tip de pariu unde echipei gazda i se aloca un avantaj sau un dezavantaj. In cazul de fata handicap meci se refera victoria uneia dintre echipe la o diferenta mai mica sau mai mare de 1,5 harti.

natus vincere team

sursa foto: instagram

Sunt patru optiuni in poza, pe care le luam pe rand si le vom explica:

1. Natus Vincere -1,5 – echipa in cauza trebuie sa castige meciul la o diferenta de doua harti. Asta inseamna ca meciul sa se incheie in favoarea lui Natus Vincere cu 2-0.

2. Natus Vincere +1,5 – acest tip inseamna ca echipa in cauza nu trebuie neaparat sa castige meciul. Dar pentru ca acest tip de pariu sa fie castigator, atunci echipa in cauza trebuie sa castige cel putin o harta in meci.

3. Fnatic +1,5 – echipa trebuie sa invinga obligatoriu in acest meci si sa faca lucru acesta fara sa cedeze vreo harta.

4. Fnatic -1,5 – nu este obligatoriu sa iasa invingatoate, dar pentru ca pariul sa fie declarat castigator este nevoie sa castige cel putin o harta.

Handicap este unul din cele mai populare pariuri pe CS:GO, deoarece de multe ori diferenta de valoare dintre echipe este atat de semnificativa, incat favoritii au cote prea mici.

PARIAZA PE eSports la UNIBET cu 300 RON BONUS

Total harti in meci

Aici se aplica acelasi principiu precum la pariurile standard de la fotbal. Pragul pe care se poate paria este 2,5. Mai multe sau mai putine harti in meci. Va spuneam la inceputul articolului ca pariurile pe CS:GO depind si de importanta competitiei. Dat fiind faptul ca este o competitie care aliniaza echipe bune, se joaca dupa sistemul 2 din 3.

Astfel, daca alegeti pariul sub 2,5 harti, atunci meciul trebuie sa se incheie in minimum de harti disputate, respectiv cu scorul de 2-0 sau 0-2.

Scor corect

Spre deosebire de pariurile sportive, cele eSport sunt limitate cand vine vorba de mai multe aspecte, printre care si cel pe scor corect. O spun pentru ca exista patru variante de pariere, respectiv 2-0, 2-1, 1-2, 0-2.

cele mai populare pariuri pe CS:GO – scor corect

team liquid: foto instagram

2-0 inseamna ca echipa care este trecuta in acest meci ca evoluand in rolul de “gazda” sau prima echipa, sa castige meciul in minimum de harti. Nivelul echipelor influenteaza si cotele pe care agentiile de pariuri le afiseaza pentru aceste meciuri.

Castigatorul rundei de pistoale pe harta 1, runda 1

Asa cum foarte bine v-am explicat, un meci de Counter-Strike: Global Offensive se desfasoara dupa anumite reguli. Prima runda a meciului este in care ambele echipe sunt inarmate cu pistole. Exact la acest lucru se refera acest tip de pariu. Practic, pentru ingelerea voastra mai usoara a acestui pariu este vorba despre cine castiga prima runda din meci.

cote betano cs go

Castigatorul rundei de pistoale pe harta 1, runda 2

Daca pariul anterior face referire la echipa care castiga prima runda a meciului, acest pariu se bazeaza pe echipa care castiga runda a 16-a a meciului. Asta pentru ca dupa primele 15 runde cele doua echipe isi inverseaza rolurile. Din nou, prima runda din cea de-a doua parte a meciului, se vor juca pistoale. Daca in prima jumatate Team Liquid poate a jucat in rolul Contra-teroristilor, in partea a doua vor juca drept Teroristi.

cele mai populare pariuri pe CS:GO – castigator runde pistoale

Castigatorul rundei de pistoale pe harta este unul dintre cele mai populare pariuri pe CS:GO. Acesta, alaturi de alte cateva dintre pariurile disponibile pentru acest tip de evenimente.

MIBR sursa foto: instagram

Handicap runde pe harta

Un meci de Counter-Strike: Global Offensive poate avea mai multe harti. Cum am scris si mai sus, fie se joaca o singura harta, cel mai bun din trei sau cel mai bun din cinci. Asadar, si handicap runde este un pariu adresat pe victorie unei echipe la o diferenta mai mare sau mai mica de runde.

cele mai populare pariuri pe CS:GO – handicap runde pe harta

Acest handicap, si el printre cele mai populare pariuri pe CS:GO, inseamna un avantaj virtual pe care o echipa il primeste. In cazul de fata pentru ca pariul Team Liquid -4,5 sa fie castigator este nevoie ca echipa in cauza sa castige la cel putin cinci runde diferenta. Conform desfasurarii unui meci de CS:GO, aceasta sa castige cu 16-11 cel putin. De mentionat ca pariul pe handicap se calculeaza exclusiv pe perioada unui meci excluzand prelungirile.

Total Kills-uri jucator pe harta

Meciurile considerate echilibrate si unde se intalnesc echipe dintre cele mai bune la nivel mondial au mai multe tipuri de pariuri. Total Kills-uri jucator pe harta este unul dintre aceste pariuri pe care este posibil sa nu-l intalniti pentru fiecare duel din oferta agentiilor de pariuri din Romania.

El se adreseaza numarului de kills-uri pe care un anumit jucator il face pe o harta. intr-o echipa sunt cinci jucatori, fiecare experimentat pe trasul cu o anumita arma. O parte sunt considerati mai buni, altii se descurca mai bine pe o anumita harta. Luand in considerare si aceste aspecte, lor le este atribuit un numar de kills-uri pe care bookmakerii il decid.

Top agentii online care ofera pariuri pe eSports

 • UNIBET
 • BETANO
 • NETBET
 • BETFAIR

Daca ti-a placut articolul „Cele mai populare pariuri pe CS:GO”, nu ezita sa-l distribui si prietenilor.

CITESTE SI

More in Ghid Pariuri Esports