Connect with us

Ghid Pariuri Esports

Cum sa faci coins la FIFA 20? Top 6 metode

FIFA 20 COINS

Cum sa faci coins la FIFA 20? Top 6 metode

Când alegi să joci FIFA 20 la Ultimate Team vrei să ajungi și tu să ai cei mai buni jucători în echipă, așa cum probabil vezi la jucătorii tăi preferați. Este suficient să știi că există posibilitatea să faci bani utilizând anumite trucuri. Vom detalia toate lucrurile acestea în rândurile ce urmează și explicăm punctual ce trebuie să faci mai exact pentru a avea Fifa Coins în cel mai scurt timp.

Jucarea meciurilor la Squad Battles, Rivals sau Weekend League este o metodă de a face bani, dar nu suficientă. Nu toată lumea are timp să joace cel putin câteva zeci de meciuri pe zi sau chiar 30 în weekend, atunci când se organizează Weekend League. Astfel, nu-ți rămâne decât să încerci și alte modalități care să te ajute să aduni cât mai multe FIFA Coins.

EU AICI PARIEZ PE MECIURILE DE FIFA


Cum sa faci coins la FIFA 20? Top 6 metode de succes


1. TRADING

Această variantă presupune tranzacționarea de jucători necesari pentru îndeplinirea anumitor obiective. Urmărește fiecare mișcare și încearcă să stai cu un pas înaintea adversarilor tăi. Într-adevăr, este o opțiune care necesită foarte mult timp investit în joc, dar merită. Cumpără jucători cu mai puțin decât valoarea lor și apoi vinde tot când este momentul potrivit. Din nou, sunt mai multe metode și recomandat este să începi treptat.

2. METODA PACHETELOR DE BRONZ

Cum sa faci coins la FIFA 20? Top 5 metode – Pachete de Bronz

Jucătorii de bronz sunt cei mai ieftin din joc și sunt uneori folosiți pentru a duce la bun sfârșit misiunile (SBC). Dar și cea mai utilizată de a face monede la început de joc. Presupune achiziționarea de pachete obișnuite de Bronz. Ele se pot cumpăra direct din meniul STORE și apoi Brows Packs în schimbul a 400 coins. Presupune o investiâie, dar ea poate fi ușor amortizată. Într-un astfel de pachet ai cel puțin trei jucători de bronz, la o valoare de piața de cel puțin 150 coins. O matematică simplă spune că poți avea profit de cel puțin 50 coins.

Nu este un profit foarte mare, dar adunate și tranzacționate sute astfel de pachete, atunci se vor aduna sume considerabile pentru un jucător la început. Există și jucători rari, iar aceștia valorează și mai mult decât cei obișinuiți. Prețul unui jucător se poate afla foarte ușor, folosindu-se „compare price”. Astfel, își sunt afișate și prețurile listate de alți jucători pentru același cartonaș.

3. ANTICIPEAZĂ „TEAM OF THE WEEK”

Fii cu un pas înaintea tuturor și urmărește ce fac jucătorii în etapa respectivă de campionat. Vezi care dintre ei joacă un fotbal foarte bun și merită să intre in Team of The Weak la FIFA 20. Această opțiune presupune ca anumitor jucători să le crească substanțial valoarea în funcție de realizările lor în meciul din campionat, din săptămâna respectivă.

Cum sa faci coins la FIFA 20? Top 5 metode – Team Of The Weak

Cel mai bun moment să vinzi jucătorii aceștia este, de regulă, în weekend. Atunci sunt online cei mai mulți utilizatori și căutarea lor pe piață să crească destul de mult. Din acest motiv FIFA nu este doar un simplu joc atunci când țintești să joci cu alți adversari, pe internet. Dacă ai cunoștințe și urmărești campionatele reale de fotbal, atunci ai un avataj. În cele mai multe dintre cazuri echipele mari fac meciuri foarte bune și anumiți jucători ies in relief. Atunci este bine să anticipați lucrul acesta, să încercați să cumpărați la preț redus, pentru a vinde apoi mai scump și astfel să obțineți profit.

4. PUNE MONOPOL PE PIAȚA DE TRANSFERURI

Lista de transferuri a fiecărui jucător în parte presupune listarea a cel mult 100 jucători în același timp. Astfel, se pot cumpără mai multe copii aceluiași jucător și apoi listate spre vânzare. Este una dintre metodele inteligente pentru că astfel tu poți controla prețul unui jucător. Din nou este nevoie de râbdare și de cercetare.

O serie dintre acești jucători ajută mult la îndeplinirea misiunilor apărute pe piața. În special în zilele când apar pe piața SBC-urile pentru ligi individuale. Pentru a realiza aceasta misiune cu brio, este nevoie de anumiți jucători dintr-o anumită echipă.

5. VÂNEAZĂ CELE MAI BUNE PREȚURI

Snipe înseamnă vânarea de jucători listați la prețuri mult mai mici decât s-ar putea ei vinde normal pe piață. Este metoda unde trebuie să petreci cel mai mult timp în joc pentru că ai nevoie să ajungi primul la jucătorul dorit. Spun lucrul acesta pentru că trebuie să fii atent și să cumperi jucătorul vizat înaintea tuturor. De obicei se vând acești jucători încă din primele secunde de la listare.

Cel mai ușor de realizat acest lucru este să vă setați un target anume. Din meniul „Transfers” vă puteți seta campionatul și marja de preț a jucătorilor din respectiva ligă. Din acest motiv filtrele trebuie să fie cât mai largi, iar diferența dintre prețul minim și cel maxim să fie destul de mare.

Cum sa faci coins la FIFA 20? Top 5 metode – transferuri

Exemplu: căutați un jucător din Premier League și puteți atunci selecta prețul minim și maxim pe care un jucător din acel campionat să îl aibă. La fel de bine puteși căuta și prețul minim pe care el îl are în varianta “cumpăra-l imediat” sau Buy Now, cum este ea cunoscută în joc.

6. FINALIZEAZĂ MISIUNI (SBC) ȘI GĂSEȘTE CELE MAI BUNE RECOMPENSE

De-a lungul sezonului, EA Sports listează SBC-uri pentru fiecare ligă importantă din fotbalul mondial. Oferă jucătorilor posibilitatea de a juca cu fotbalistul lor preferat, in schimbul realizării unor provocări. Unele dintre pachetele primite recompensă se pot dovedi extrem de costisitoare și uneori chiar mai scumpe ca recompensa în sine. Tocmai din acest motiv trebuie să își alegi foarte bine SBC-ul care rentează să fie dus la bun sfărșit, cu cele mai mici costuri.

Aici intervine FUTBIN, unul dintre cele mai complete site-uri la nivel mondial când vine vorba despre prețuri și valoarea cartonașelor pe piața transferurilor. Poți selecta echipa virtuală, aflând exact valoarea totală a SBC-ului și dacă merită din punct de vedere financiar să îl duci la final.

CITESTE SI

More in Ghid Pariuri Esports