Greentube achiziționează pachetul majoritar CashBet Coin

sursa: facebook

Greentube achiziționează pachetul majoritar CashBet Coin

Greentube – divizia interactivă a celor de la NOVOMATIC a achiziționat pachetul majoritar CashBet Coin a criptomonedelor. Această decizie deschide noi orizonturi pentru companie, care efectuează un adaos important in portofoliu. Este o integrare cu succes a criptomonedelor în jocurile de noroc. Acest cazino oferă acum criptomoneda drept alternativă la metodele de plată. De asemenea, le va permite utilizatorilor să cumpere credite folosind criptomonede, credite ce pot fi folosite în cele peste 400 de jocuri.

Ed Brennan, președintele CashBet Coin, a ținut să facă unele precizări după încheierea acestei înțelegeri:

“Achiziționarea trezoreriei CashBet Coin ne ajută să extindem utilizarea soluțiilor blockchain. De asemenea, evaluăm extinderea portofoliului nostru de cazinouri B2B, pentru o îmbunătățire a experienței clienților. Am observat o cerere din ce in ce mai mare din partea jucătorilor de a utiliza criptomonede. Integrarea cu succes a CBC pe GameTwist a demonstrat avantajele tehnologiei pentru jocurile de noroc.”

Greentube achiziționează pachetul majoritar CashBet Coin.

Greentube este o subdivizie a gigantului austriac Novomatic. Compania a fost fondată in 1998 și a devenit parte din Novomatic în anul 2010. Astăzi Greentube oferă este 300 de jocuri în diferite țări de pe mapamond.

Greentube si Novomatic sunt furnizori pentru mai multe cazinouri și în țara noastră, printre care Unibet sau Betano. De asemenea, în protofoliul acestor companii putem găsi printre cele mai populare sloturi din lume. Este vorba de Book of Ra sau Sizzling Hot Deluxe, două dintre jocurile preferate ale utilizatorilor. Sloturile oferite de Novomatic se remarcă printr-o grafică de excepție.

Doua dintre cele mai mari bonusuri la cazino online in 2020