Hagi vs Dan Petrescu Meciul Zilei 06.07.2019

Hagi vs Dan Petrescu Meciul ZIlei 06.07.2019

Hagi vs Dan Petrescu Meciul Zilei 06.07.2019. Salutare tuturor, sunt Marco Birlan si in aceasta seara mizam pentru meciul zilei pe Super Cupa Romaniei.

Ieri ne-au lipsit cativa cm sa inverzim al 4-lea meci consecutiv si sa continuam perioada perfecta. Chiar si asa, nu imi pare rau ca am mizat pe Maroc, era un meci clar de 1 solist. Nu puteam bate eu in locul lui Ziyech.. Mergem mai departe si astazi ne reorientam catre meciul ce deschide sezonul competitional din Romania.

Sambata de la ora 20:00, pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, CFR Cluj si FC Viitorul isi disputa primul trofeu. Acestea joaca pentru Super Cupa Romaniei, iar elevii lui Dan Petrescu vor decola imediat dupa meci spre Kazakhstan, pentru partida cu FC Astana. E dificil de prezis un 11 de start pentru cele doua formatii, insa voi incerca sa creionez desfasurarea acestui duel. In opinia mea, CFR Cluj este favorita certa si va pleca spre Astana cu trofeul.

Fara Hagi si Boboc!

Gheorghe Hagi nu il va avea la dispozitie pe fiul sau. Asta pentru ca Ianis nu mai intra in planurile Viitorului pentru sezonul ce urmeaza si cel mai probabil transferul sau va fi finalizat in zilele ce urmeaza. Capitanul Viitorului nu poate risca o accidentare acum, ce ar putea insemna ratarea transferului carierei. Fundasul stanga Radu Boboc este inca in vacanta dupa turneul final cu nationala U21, la fel ca majoritatea componentilor lotului.

  • PROBLEME MARI DE LOT PENTRU FC VIITORUL

Hagi si Boboc nu sunt singurele batai de cap ale constantenilor. Eric nu a efectuat deplasarea din pricina unor probleme musculare, iar Gheorghe Hagi nu a vrut sa il forteze. Denis Dragus este si el in continuare accidentat si nu va putea evolua. Carlo Casap se recupereaza din accidentarea grava pe care a suferit-o sezonul trecut. Din grupul venit de la Dunarea Calarasi, doar Gabriel Iancu va evolua astazi, insa pe mine Iancu nu ma mai convinge. Steliano Filip nu este inca intrat in angrenajul echipei si a fost lasat acasa.

Regula U21 ii da batai de cap lui Dan Petrescu

Din acest sezon, inclusiv Super Cupa Romaniei, echipele din Liga 1 sunt obligate sa inceapa cu doi jucatori U21 in primul 11. Pentru Gheorghe Hagi nu e o problema aceasta regula, insa antrenorul clujenilor a contestat regula. Acesta sta foarte rau la acest capitol, Costache fiind singurul jucator valoros ce se incadreaza. Voci din interiorul clubului spun ca e foarte posibil ca Dan Petrescu sa isi iroseasca o schimbare in primele minute, pentru a scoate de pe teren unul din cei doi juniori. Chiar si asa, CFR pentru mine e favorita certa. E posibil sa isi introduca cateva rezerva in teren, dar lotul lor este net superior. S-a pastrat in mare masura acelasi nucleu de jucatori experimentati, iar George Tucudean este singurul incert. De mentionat este faptul ca acestia s-au despartit de Cristian Manea, pe care nu au reusit sa il mai imprumute.

COTA 1.48 – PARIAZA ACUM LA SUPERBET

 

sursa foto: prosport.com