Incepem luna iunie cu rugby – de la Razvan – 01.06.2019

Sezonul celor de la Reds este tot mai dezastruos. Vorbim de intalnire dintre Reds si Jaguares, o intalnire in care oaspetii pornesc favoriti, in pofida cresterii de cota pe acestia.

I-am vazut pe Reds impotriva celor de la Chiefs. O defensiva dezastruoasa in inceput de meci le-a permis celor de la Chiefs 3 eseuri. Apoi s-a incercat, s-a incercat si tot s-a incercat…insa cam putin pentru ceea ce s-a vrut de la Reds la inceput de sezon.

Jaguares sunt intr-o forma de vis. Sunt genul ala de echipa la care conteaza moralul enorm. Si moralul este acolo din plin.
Domingo Miotti este unul din oamenii la care Reds trebuie sa aiba foarte, foarte mare grija. In ultimul timp, fly-half-ul de 23 de ani al argentinenilor a produs enorm.

Sa nu uitam faptul ca cei de la Jaguares au evoluat absolut demential in ultima deplasare din Australia, in meciul cu Waratahs. I-au luat tare inca de la inceput, au pus presiune in 22-ul advers si ” incercarile ” au venit foarte rapid.

Cota in scadere pe Reds, de ce, nu inteleg. Reds urmeaza sa faca 6 schimbari intre titulari. Acel ” chemistry ” nu este inca acolo, moralul este scazut. Cred ca Jaguares are prima sansa aici si ar trebui sa profite de tot ceea ce se intampla atat in jurul echipei lor cat si al celor de la Reds.

Deloc de ignorat forma lui Jaguares in deplasare !