Informații, cote, ponturi pariuri McGregor vs. Poirier

Informații, cote, ponturi pariuri McGregor vs. Poirier

Informații, cote, ponturi pariuri McGregor vs. Poirier este un meci din main-eventul galei UFC 257 și va avea loc pe 24.01.2021, la ora 07.00 dimineața, ora României.

Lupta va avea loc în Emiratele Arabe Unite pe Etihad Arena din Abu Dhabi; câștigătorul acestui meci este posibil să îl înfrunte pentru centură, pe actualul campion mondial – Khabib Nurmagomedov.

Cei doi luptători s-au mai întâlnit și în anul 2014, meci câștigat de irlandez prin TKO în prima rundă.

Info McGregor:

În vârstă de 32 de ani, irlandezul – fost campion UFC la categoria ușoară și pană are în carieră 26 de lupte (22 de victorii și 4 înfrângeri).

Ultima sa luptă a fost în urmă cu un an, contra lui Donald Cerrone, pe care l-a învins destul de ușor prin KO după 40 de secunde de luptă.

Ca stil de luptă, “Notorious” se avantă în adversar, dar este destul de tehnic si calculat și are acuratețe în lovituri; pe lângă jocul bun de picioare, acesta s-a experimentat și în loviturile cu pumnii, încă de acum 3 ani când s-a luptat în reguli de box cu Floyd Mayweather. Irlandezul are și cateva puncte slabe, cum ar fi lupta la sol, așadar trebuie sa evite acest stil de luptă contra americanului. Spun acest lucru, pentru ca toate cele 4 meciuri ale sale pierdute în carieră, au fost luptele duse la sol, prin strangulare.

Ponturi pariuri MMA – McGregor vs. Poirier (Sursă foto: The Irish Sun)
Info Dustin Poirier:

Americanul, care tocmai ce a împlinit 32 de ani este fost campion interimar la categoria ușoară UFC și are centura neagra la Jiu-Jitsu brazilian. “The Diamond”, cum mai este numit, are 32 de lupte în carieră, dintre care 26 de victorii și 6 înfrângeri; este un luptător talentat si ambițios ce a reușit sa își facă un nume in acest sport; a reușit victorii împotriva unor jucători importanți precum: Dan Hooker, Eddie Alvares, Justin Gaethje sau Anthony Pettis.

Nu doar, McGregor l-a înfruntat pe Khabib, ci și Poirier a avut șansa sa joace contra rusului; a facut un meci bun cu acesta, ba chiar a avut cateva șanse sa castige; în final Khabib si-a arătat valoarea și a câștigat acel meci.

În ultimul său meci, contra lui Dan Hooker, Dustin a arătat o formă fizică foarte bună; așadar este capabil să îi pună probleme lui McGregor, mai ales dacă va reuși să prelungească lupta cat mai mult.

Ca stil de joc, Poirier atacă destul de haotic și riscant, lovește des adversarul, dar si incaseaza multe lovituri; acest lucru ar putea sa il coste contra irlandezului, care prefera astfel de adversari.

Pentru acest meci, Conor McGregor este favorit să câștige, atribuindui-se o cotă de 1.33 la victorie conform casei de pariuri Betano.

Ca Informații, cote, ponturi pariuri McGregor vs. Poirier am decis să mizez pe următorul pronostic; “McGregor câștigă prin KO, TKO, Submission sau Descalificare” la o cotă de 1.60 oferită de Betano.

Click aici pentru a paria la Betano pe Ponturi pariuri MMA – McGregor vs. Poirier și primești 500 RON bonus la prima depunere!