Joaca in cazinoul online Winmasters pentru premii de 50 000 de ron!

cazinoul online Winmasters

Joaca in cazinoul online Winmasters pentru premii de 50 000 de ron!

Joaca in perioada 15 octombrie, ora 00:00 – 4 noiembrie, ora 23:59 in cazinoul online Winmasters si la final vei putea sa incasezi o parte din premiile de 50 000 de ron. Aceste premii vor fi acordate in functie de locul ocupat intr-un clasament intocmit pe baza punctelor acumulate in functie de activitatea zilnica.

Nu uita ca lunea ai rotiri gratuite la Winmasters!

La aceasta promotie participa toate sloturile de cazinou, exceptie facand cele care ofera jackpot-uri. In fiecare zi a promotiei se va alcatui un clasament in functie de numarul de runde jucate. Primii 50 de jucatori din clasament vor primi puncte care vor contribui la stabilirea clasamentului final.

Pentru a participa trebuie doar sa ai 18 ani si un cont la Winmasters. Este evident faptul ca, cu cat joci mai multe runde, cu atat te vei plasa mai sus in clasament. Totusi, cel mai mari numar de puncte zilnice il aduce clasarea pe pozitia a 7-a (Lucky 7).

Premiile acordate de cazinoul online Winmasters

Premiile din cadrul acestei promotii sunt cash si vor fi anuntate pe 5 noiembrie. Acestea vor fi creditate in conturile jucatorilor pe 12 noiembrie, dupa urmatorul algoritm:

Dupa cum veti afla de pe pagina promotiei, conditiiile sunt destul de usor de indeplinit. Sunt acceptate atat fonduri reale, cat si fonduri bonus. Poti juca dupa orice dispozitiv: desktop. telefon mobil, tableta, etc. Este posibil sa ti se solicite documente pentru a-ti  fi verificata identitatea.

Deschide un cont la Winmasters Cazino si incaseaza un bonus de 1500

de ron si 20 de rotiri gratuite!