Joaca poker pe mobil si primesti 3 tichete pentru turnee de 500 euro

Joaca poker pe mobil

Joaca poker pe mobil si primesti 3 tichete pentru turnee de 500 euro

Iti place pokerul si ai la dispozitie un smartphone sau o tableta? Daca raspunsul la cele 2 intrebari este afirmativ,  citeste urmatoarele randuri si afla cum poti juca in aceasta duminica (30 septembrie) gratuit 3 turnee cu premii de 500 de euro fiecare, deoarece Unibet Poker ruleaza in cursul acestei saptamani o promotie excelenta, dedicata jocului de poker pe mobil.

Ai deja cont la Unibet

Sunt convins ca foarte multi dintre voi aveti deja un cont de pariuri la Unibet (doar e una din cele mai tari case de pariuri online din lume) asa ca nu va fi greu deloc sa va asigurati cele 3 bilete la turnee, deoarece nu veti avea nevoie de un cont nou. Va puteti loga in camera de poker Unibet cu aceleasi date pe care le folositi la pariuri.

Nu ai cont la Unibet?

Evident, exista si persoane care nu au inca un cont la Unibet. In acest caz, accesati acest link si deschideti un cont chiar acum (dureaza mai putin de 5 minute). La deschiderea contului puteti opta pentru un bonus la pariuri, cazino sau poker apasand pe ,,Vizualizeaza toate ofertele” – vezi imaginea de mai jos!

Ce trebuie sa faci pentru a primi cele 3 tichete X 500 euro freeroll

Intra de pe orice dispozitiv mobil in aplicatia de poker (functioneaza perfect atat pe IOS, cat si pe Android) si indeplineste urmatoarele misiuni:

  • joaca 2 turnee de tip SNG (orice format, orice buy-in)
  • joaca 5 maini la mesele de cash (Texas Holdem, Omaha – orice buy in). Aici trebuie sa facem precizarea urmatoare: o mana jucata insemna o mana in care ai participat cu bani cel putin la flop.

Asta e tot! Imediat ce ai indeplinit sarcinile, vei primi 3 tichete cadou. Scrie in bara de cautare numele turneelor ,,Mobile Freeroll” si inscrie-te la toate 3. Nu uita sa le joci duminica, 30 septembrie, dupa ora 19:00, ora Romaniei. Din cate vad, cele 3 turnee pot fi jucate si de pe calculator.