Khabib Nurmagomedov vs Floyd Mayweather are loc pe 4 mai 2019, in Rusia

Khabib Nurmagomedov vs Floyd Mayweather are loc pe 4 mai 2019, in Rusia

Khabib Nurmagomedov vs Floyd Mayweather are loc pe 4 mai 2019, in Rusia

Ceea ce parea mai mult o gluma cu doua saptamani in urma, imediat dupa victoria lui Khabib Nurmagomedov in super-meciul cu Mc Gregor, iata ca se va intampla anul viitor, in mai.

sursa foto:Instagram

Potrivit unui articol aparut in urma cu cateva ore pe mirror.co.uk, legendarul boxer american Floyd Mayweather, in varsta de 41 de ani, a acceptat provocarea lansata de rusul Khabib Nurmagomedov , lupta dintre cei doi urmand sa se desfasoare in Rusia, pe data de 4 mai 2019.

“Da, ne vom lupta! M-a provocat, asa ca trebuie sa vina in lumea mea…Voi primi un cec cu 9 cifre pentru lupta cu Khabib, mai mult decat am castigat la lupta cu McGregor (peste 100 de milioane $). Cred ca voi castiga intre 110 si 200 de milioane de dolari.’’, a declarat boxerul american pentru TMZ.

Ce conditii au pus Mayweather si Nurmagomedov

Singura conditie pusa de Mayweather a fost ca lupta sa se desfasoare dupa reguli de box, cerinta acceptata de mult mai tanarul Khabib, care, in schimb, a cerut ca partida sa aiba loc in Rusia.

Va fi pentru prima oara cand Mayweather lupta in afara Statelor Unite, cele 50 de victorii acumulate in intreaga sa cariera fiind obtinute exclusiv pe teritoriul SUA.

Ce au in comun cei doi fenomenali sportivi

Pe langa faptul ca ambii sportivi nu stiu ce inseamna infrangerea, Mayweather castigand toate cele 50 de meciuri disputate, in timp ce Khabib a ajuns si el la 27-0, ceea ce ii uneste cu adevarat pe cei doi, este ultima ,,victima’’ a fiecaruia dintre ei: celebrul luptator MMA Connor McGregor.

Dupa cum probabil stiti, in dimineata zilei de 7 octombrie 2018 – ora Romaniei –The Notorius (alias McGregor) a incercat sa isi recapete titlul de campion in cadrul galei UFC 229, insa nu a reusit sa treaca de Khabib Nurmagomedov, rusul castigand partida prin ,,supunere’’, in runda a 4-a.

Acesta a fost primul meci al luptatorului irlandez de MMA dupa cel pierdut in august 2017, contra aceluiasi Money Mayweather, prin KO tehnic, in repriza a 10-a. Atat lupta dintre McGregor si Mayweather, cat si cea dintre McGregor si Nurmagomedov, au avut loc pe T-Mobile Arena din Las Vegas (SUA).