Unde putem paria pe Romania U21 in meciurile cu Anglia si Franta?

Unde putem paria pe Romania U21
sursa foto: prosport.ro

Unde putem paria pe Romania U21 in meciurile cu Anglia si Franta?

La scurt timp dupa finalul partidei cu Croatia, pentru meciurile urmatoare ale Romaniei U21, cele cu Anglia si Franta, am gasit oferte la Betano, Fortuna si Superbet. Putem paria pe tricolori la cote de 7.00-8.00! Oferta completa este mai jos!

Te-ar putea interesa: Ce cota are Romania U21 sa castige Euro 2019?

Ceea ce toti romanii pasionati de fotbal sperau in adancul sufletului sa se intample, iata ca tocmai s-a intamplat. Romania U21 a debutat excelent la Euro 2019, spulberand (cam asta e cuvantul folosit in toate presa online, semn ca ne era tare dor de un context in care sa il putem plasa) Croatia cu scorul de 4-1. La fix 25 de ani de la Mondialul din 94′, cand Gheorghe Hagi, impreuna cu intreaga Generatie de Aur, scoteau lumea in strada ajungand la un pas de o semifinala de vis, in care urma sa intalnim Brazilia, vedem cum se naste in sfarsit o echipa ce arata excelent la toate capitolele.


Multumim colegului nostru Vlad pentru pontul Romania peste 2.5 goluri in grupele Euro 2019! A fost nevoie de un singur meci!!!

Euro U21


Daca ati pariat pe tricolorii lui Mirel Radoi in meciul cu Croatia, felicitari! Ca unul care a facut-o, nu pot decat sa regret ca nu am acordat mai multa incredere victoriei tricolorilor, insa dupa cum bine stiti – aici la GNT pariem responsabil. Evident, pe finalul meciului, vazand nu doar rezutatul ci si DETERMINAREA si FOAMEA de GLORIE ce emana din sanul nationalei mici, in acea zona din creier responsabila cu pariurile s-a nascut, firesc, intrebarea:

Unde putem paria pe Romania U21 in meciurile cu Anglia si Franta de la Euro 2019? Nu de alta, dar cel mai probabil cotele vor scadea in zilele urmatoare. Daca si tu te intrebi acelasi lucru, iata care este raspunsul la ora realizarii acestui material!

 Click aici pentru a paria pe Romania U21 la BETANO!

Click aici pentru a paria la Fortuna!

Click aici pentru a paria la SUPERBET!

Pariati Responsabil!