La meciul FCSB – Rudar Velenje, poti transforma 10 ron in 500 de ron

La meciul FCSB – Rudar Velenje, poti transforma 10 ron in 500 de ron

FCSB, vicecampioana Romaniei la fotbal, joaca joi seara, de la ora 21:30, meciul retur cu Rudar Velenje, din turul al doilea de calificare in Europa League. Fotbalistii romani s-au impus in deplasarea  din Slovenia cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Man si Teixeira, astfel incat calificarea pare a fi o simpla formalitate.

Patronul echipei a anuntat insa ca isi doreste o noua victorie, astfel incat, Dica va gandi o echipa ofensiva, care sa-i faca pe plac lui George Becali.

La Netbet poti transforma usor 10 ron in 500 de ron daca pariezi pe orice selectie din piata ,,peste 2,5/ sub 2,5 goluri”.

 Cum poti transforma 10 ron in 500 de ron?

  • Deschide un cont Netbet de pe acest linkfolosind codul bonus ,,COTA50″.
  • Depune cel putin 50 de ron prin card bancar.
  • Plaseaza primul pariu pre-meci pe orice selectie din piata ,,peste 2,5/ sub 2,5 goluri” in meciul FCSB – Rudar Velenje din 2 august.
  • 10 ron din miza plasata pe acest pariu primesc cota 50.00 (detaliile promotiei le gasiti aici)

Daca pariul este castigator, vei primi ca bani cash castigurile din cota curenta (1.79 pentru peste 2,5 goluri si 1.95 pentru sub 2.5 goluri), iar diferenta de 480 ron ca bani bonus care trebuie rulati de 4 ori.

Trebuie sa stiti ca la rulaj nu participa pariurile anulate, cele cash out, cele de tip peste/sub, pariurile de tip handicap si cele de tip forecast.tricast pe cursele de cai.

Click aici pentru a deschide cont!