Leverkusen – Bayern Munchen: COTA 10 marita pentru 2 solist

Leverkusen – Bayern Munchen: cotele la pariuri sportive

Astazi avem din nou o super cota, de aceasta data venita din oferta celor de la Fortuna. Dupa ce miercuri am castigat cota 4.00, iar joi din nou cota 4.00, a venit randul unei cote marita de 10.00 astazi. In centrul atentiei va fi derby-ul din Germania dintre Bayer Leverkusen si Bayern Munchen, iar Fortuna ofera COTA 10.00 marita tuturor jucatorilor care vor sa parieze pe victoria lui Bayern Munchen. Singura conditie este ca la inregistrare sa fie folosit linkul promotiei pentru a putea participa.

Meciul face parte din cea de-a 18-a etapa a campionatului german de fotbal, prima a returului. Leverkusen a inceput modest stagiunea, insa si-a revenit pe parcurs, iar acum este a patra in clasament. Bayern Munchen este lider detasat, cu 11 puncte avans fata de locul doi, in tur castigand acasa cu scorul de 3-1.

Pentru cei care vor sa parieze pe victoria lui Bayern Munchen la COTA 10.00 in loc de cota din oferta, prezentam pas cu pas mai jos ceea ce trebuie facut. Totul dureaza cateva minute si aveti un value bet pe cinste diseara.

CUM OBTIN COTA 10.00 (FORTUNA)

  1. Inregistreaza-te la FORTUNA folosind linkul promotional (obligatoriu pentru a primi cota marita).
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe ”Victorie Bayern Munchen”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 10.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 500 RON. Totodata, daca pariul este pierdut, veti primi suma pariata inapoi, in limita a 300 RON. De precizat si faptul ca doar 50 RON se multiplica la COTA 10, iar ceea ce depaseste aceasta suma va primi cota normala din oferta.

[su_button url=”/leverkusenbayern-cota10″ target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 10.00 – Pariaza acum[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here