Liga 1 Betano Voluntari – Iasi 03.02.2018 Donadoni

Liga 1 BETANO - lupta pentru play-off
Liga 1 Betano Voluntari – Iasi 03.02.2018 Donadoni
 
Simbata 03 februarie 2018 in Liga 1 Betano de la 18.00, pe stadionul Anghel Iordanescu, Voluntari – Iasi, meci din etapa 23, o partida importanta pentru zona playout.
 
Info Voluntari
 
  • trupa lui Claudiu Niculescu a efectuat un stagiu de pregatire in Antalya.Evolutii destul de bune in 2 amicale, 2-1 cu Celik Zenica si 2-3 cu primdivizionara Pogon Sczsecin
  • trei transferuri importante, Pleasca si Daniel Benzar, de la FCSB, si fundasul stinga Bucurica de la Concordia.
  • o echipa solida in compartimentul de mijloc si in ofensiva, nume grele precum Florin Cernat, Costin Lazar, Lucian Sanmartean si Laurentiu Marinescu, acumulind sute de prezente pe prima scena fotbalistica.
 
Info Iasi
 
  • Moldovenii au reusit sa transfere cinci noi fotbalisti: portarul Denis Rusu, de la Zimbru Chișinău, mijlocașii Alex Zaharia, Bogdan Gavrilă și Mădălin Mihăescu,ultimul ex-Juventus Bucuresti, și fundașul dreapta libianul Sadiq El Fitouri, jucator cu un CV care cuprinde meciuri la Manchester United si Manchester City, la nivelul U23, precum si la Chesterfield din Anglia 1.
  • elevii lui Flavius Stoican s-au pregatit de asemenea tot intr-un cantonament in Antalya si sunt foarte motivati pentru jocul de azi, o victorie putind relansa  Iasiul in lupta pentru playoff.
  • absente importante in defensiva unde stoperii Frăsinescu şi Jagodinskis sunt ambii suspendaţi, zona in care Stoican va fi nevoit sa joace cu inchizatorul Ionut Cioinac, în timp ce portarul Kelava şi Pedro sunt accidentaţi, doar ultimul avind sanse mici de a fi recuperat.
  • Stoican a declarat la conferinta de presa premergatoare meciului ca este foarte multumit ca a reusit sa pastreze nucleul de baza al fotbalistilor care au evoluat si in tur, unii dintre ei desi au avut oferte destul de tentante au ales cu sufletul sa continue cel putin pina in vara la Iasi. Astfel prin transferurile reusite antrenorul Stoican considera ca echipa s-a intarit si spera sa confirme si in jocurile oficiale forma buna din amicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here