Lista cu recomandari din fotbal 05.06.2018 – Gabriel

Recomandari din fotbal

Lista cu recomandari din fotbal 05.06.2018 – Gabriel

Salutare tuturor fratilor, aici Gabriel-Danut Alexe. Am pregatit pentru aceasta saptamana lista cu recomandari din fotbal, iar noi speram sa avem parte de inspiratie maxima.

Fratilor, se observa faptul ca oferta este foarte slaba si ca este foarte greu sa faci profit in aceasta perioada, asadar, o sa incercam sa ciupim cate putin pana la inceperea Campionatului Mondial din Rusia, acolo unde am pregatit un proiect nou pentru a ne dubla foarte rapid bugetul. Nu are rost sa pariem partide in care nu avem incredere sau sa incercam mize foarte mari in aceasta perioada. Stiti foarte bine ca gestionarea bugetului in acest domeniu este extrem de importanta si ca profitul se face pe termen lung. Gasiti putin mai jos cateva recomandari pentru aceasta saptamana de care puteti profita prematch sau pe live. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Cum obtin 250 RON?

Unibet ofera fiecarui jucator nou care se inregistreaza si realizeaza o depunere un pariu fara risc in valoare de pana la 250 RON. Adica primul pariu nu poate fi pierdut.

  1. Acceseaza linkul de inregistrare aici.