Lista cu recomandari din fotbal 16.02.2018 – Gabriel

Recomandari din fotbal

Lista cu recomandari din fotbal 16.02.2018 – Gabriel

Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Va propun din nou lista cu recomandari din fotbal pentru weekendul ce urmeaza si imi doresc sa avem din nou parte de un procentaj pozitiv.

Lista cu recomandari din fotbal de saptamana trecuta a avut parte de un succes real avand foarte multe cote interesante de care pariorii au putut profita, asadar, imi doresc ca analiza mea sa ne ofere cele mai bune optiuni pentru cele doua zile din weekend. Nu uitati ca este foarte important sa alegeti din aceste recomandari si sa plasati doar meciurile ce va ofera incredere maxima, dar cu siguranta s-a observat asta saptamana trecuta atunci cand foarte multi pariori au bifat bilete castigatoare. Bafta tuturor si inspiratie maxima!

O sa gasiti in urmatoarea perioada foarte multe surprize placute pe site-ul nostru, urmeaza biletul pentru weekend, cota 2 si alte ponturi interesante.

Pariuri asiatice pe goluri – EXPLICATE

O sa va rog ca maine pana in ora 13:30 sa verificati din nou lista de recomandari pentru a verifica actualizarile sau modificarile de ultima ora, in functie de informatiile pe care o sa le avem la dispozitie se pot produce anumite schimbari de cote. Va multumesc tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here