Lista cu recomandari din fotbal 18 aprilie 2018 – Gabriel

Recomandari din fotbal

Lista cu recomandari din fotbal 18 aprilie 2018 – Gabriel

Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Acesta saptamana ne rezerva foarte multe partide de top din La Liga, Serie A sau Premier League, iar pentru asta noi am pregatit o lista cu recomandari din care va puteti inspira.

Fratilor, urmeaza o perioada foarte interesanta pentru noi si speram ca din nou sa avem succes in alegerea corecta a partidelor ce se vor afla pe biletul zilei din fotbal pe care o sa il gasiti pe site-ul nostru. Stiti foarte bine ca aceasta lista cu recomandari are rolul de a va inspira, asadar, va sfatuiesc din nou sa alegeti din recomandarile oferite. Bafta tuturor si pariati responsabil!

In urmatoarea perioada cautati pe site-ul nostru biletul zilei din fotbal si cota 2. Gasiti toate informatiile si pe contul meu oficial de facebook, acolo unde va astept sa discutam si sa analizam impreuna partidele de pe lista cu recomandari.

Toate cotele oferite sunt luate de pe site-ul Unibet.

Luna aprilie a acestui an ne aduce un nou bonus la pariuri oferit de Unibet in valoare de pana la 300 RON. – INCASEAZA BONUSUL!

gnt unibet

Ai sansa sa iti dublezi banii foarte usor,  daca depui 300 RON, vei avea in cont 600 RON sa plasezi ce pariuri si bilete doresti.