Lista cu recomandari din fotbal 20 DECEMBRIE de la Gabriel

Recomandari din fotbal

Lista cu recomandari din fotbal 20 DECEMBRIE de la Gabriel

Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe si echipa GnT Tips!

Ultima lista cu recomandari ne-a adus un profit foarte frumos in ultima perioada si am reusit sa obtinem un procentaj castigator excelent. Totusi, ma astept sa avem parte de un weekend profitabil, in care speram noi ca surprizele sa nu apara. Dupa ce am analizat partidele din aceasta perioada m-am decis sa va ofer aceasta lista cu recomandari pentru a va inspira. Atentie, va sugerez ca si data trecuta sa alegeti doar pronosticurile ce va ofera incredere maxima. Inspiratie maxima si pariati responsabil!

Unibet ofera tuturor jucatorilor noi 250 RON fara risc sa plaseze primul pariu sau primul bilet. Ce inseamna asta? Plasati ce pariu sau bilet doriti, iar daca este castigator puteti retrage banii fara rulaj necesar. Daca este pierdut, primiti suma pariata inapoi, in limita a 250 RON - CLICK AICI pentru 250 RON fara risc

Vom incerca sa nu ne complicam in acesta perioada si cu siguranta lista cu recomandari o sa curprinda majoritatea campionatelor tari din Europa. Daca vor aparea actualizari cu siguranta o sa le semnalez in acest articol sau pe contul meu de FB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here