Lista cu recomandari din fotbal 26 DECEMBRIE de la Gabriel

Recomandari din fotbal

Lista cu recomandari din fotbal 26 DECEMBRIE de la Gabriel

Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe!

In primul rand vreau sa va urez din nou un Craciun fericit si sa va urez tot ce este mai bun in viata. O sa incepem sa reintram usor in spiritul pariurilor sportive si al emotiilor acestui fenomen. Dupa ce am analizat oferta de astazi m-am decis sa va ofer lista cu recomandari pentru a va inspira, cred ca este cea mai potrivita pentru aceasta zi in care nu toata lumea isi doreste neaparat sa parieze, asadar, o sa gasiti aici toata partidele analizate si va ofera viziunea ma asupra meciurilor de astazi. Inspiratie maxima tuturor si nu uitati, gestionati-va corect bugetul si pariati responsabil!

Cele doua meciuri pe care o sa ma bazez ca fiind dubla zilei sunt Swansea – Liverpool ( over 2,5), Chelsea – Burnley ( 1 solist). Bafta tuturor, sa fie verde!

Unibet ofera tuturor jucatorilor noi 250 RON fara risc sa plaseze primul pariu sau primul bilet. Ce inseamna asta? Plasati ce pariu sau bilet doriti, iar daca este castigator puteti retrage banii fara rulaj necesar. Daca este pierdut, primiti suma pariata inapoi, in limita a 250 RON - CLICK AICI pentru 250 RON fara risc

O sa gasiti pe site-ul nostru mai multe ponturi fotbal extrem de interesante sau ma puteti contacta pe contul meu de FB sa discutam despre fotbal intr-un mod profesionist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here