Lista cu recomandari din fotbal 5 IANUARIE de la Gabriel

Recomandari din fotbal

Lista cu recomandari din fotbal 5 IANUARIE de la Gabriel

Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe! Pentru astazi o sa va propun cateva recomandari din fotbal si o sa va sfatuiesc ca de obicei sa alegeti din pronosticurile oferite si sa plasati doar partidele ce va ofera incredere maxima.

Ultima lista cu recomandari a avut 80% procentaj castigator si asta a ajutat pariorii sa se inspire.

Baza partidelor fiind doua campionate extrem de puternice, asdar, o sa ne bazam pe Serie A si La Liga, acolo unde vom avea partide cateva partide interesante.

Unibet ofera tuturor jucatorilor noi 250 RON fara risc sa plaseze primul pariu sau primul bilet. Ce inseamna asta? Plasati ce pariu sau bilet doriti, iar daca este castigator puteti retrage banii fara rulaj necesar. Daca este pierdut, primiti suma pariata inapoi, in limita a 250 RON - CLICK AICI pentru 250 RON fara risc

O sa gasiti pe site-ul nostru biletul zilei format din pronosticurile oferite din lista cu recomandari, plus alte surprize ce o sa va ajute in acest weekend. Inspiratie maxima si pariati responsabil!

Pentru a tine legatura cu mine va astept pe contul meu de facebook ( Gabriel-Danut Alexe), acolo unde tin legatura strans cu pariorii din comunitatea noastra. Toate bune, weekend verde!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here