Lista cu recomandari eSports 9-10 iulie

ponturi esports

Lista cu recomandari eSports 9-10 iulie

Va salut prieteni! Pentru prima zi de meciuri din LEC (Europa) si LCS (America) voi propune 5 pronosticuri. Din pacate, oferta pentru urmatoarele zile nu este publicata complet, asa ca nu va pot propune de acum alegerile pentru intreg weekend-ul, ci doar pentru aceasta zi. Meciurile din LEC sunt astazi, iar cele din LCS incep putin dupa ora 00:00.

Toate pariurile sunt jucate la Betano si fac parte din categoria “Speciale jucatori”.


Lista cu recomandari eSports

Din liga profesionista de LOL din Europa voi merge pe 2 variante:

La meciul dintre MAD Lions si Excel Esports, Armut sa faca cel putin 2 kill-uri in meci, cota fiind de 1,7. Echipa sa este clar favorita si ma astept sa castige destul de usor. Armut are in medie 1,8 kill-uri pe meci si cred ca isi va mari media in aceasta seara.

La meciul dintre G2 si Astralis, Jeskla sa nu aiba mai mult de 3 kill-uri, la o cota de 1,7. G2 vine dupa 4 infrangeri consecutive si va dori cu orice pret sa opreasca aceasta serie slaba. Vor dori victoria, rapid si simplu, fara complicatii. Jeskla are in medie 2,7 kill-uri pe meci.

Din LCS, liga profesionista de LOL din America, voi merge pe 3 variante in aceasta seara:

La meciul Immortals vs EG, Revenge peste 1,5 kill-uri. Acesta face in medie pe meci 3,1 kill-uri. Ma astept sa treaca in aceasta seara pragul oferit de Betano si sa faca minimum 2.

La meciul dintre Golden Guardians si 100Thieves, Ssumday peste 2,5 kill-uri. Are o medie de fix 3, iar echipa slaba pe care o intalneste, precum si adversarul de pe linie ma fac sa cred ca isi va mentine media.

La meciul dintre Team Dignitas si Team Liquid, Armao sub 2,5 kill-uri. In cele 6 meciuri jucate in acest split, media este la 1 kill/meci. Mi-e greu sa cred ca va face astazi 3 sau mai multe.

JOCI CU 500 RON BONUS LA PRIMA DEPUNERE>>>

Stati aproape pentru ca urmeaza inca 2 zile pline de evenimente. Daca imi place oferta voi mai face astfel de liste cu pronosticuri. Toate acestea vor aparea in statistica. Un sfarsit de saptamana perfect sa aveti!