Lista de recomandari din NBA pentru 01.11.2018 – Vlad

baschet
Ponturi baschet : Bilet cota 4.62 - 20.01.2021 - Mizam pe 4 evenimente

Lista de recomandari din NBA pentru 01.11.2018 – Vlad

Seara trecuta am fost plecat si am decis sa nu insist/fortez cu nimic seara tarziu cand am ajuns in cele din urma acasa. Data trecuta Hornets si Kawhi nu ne-au dezamagit, insa aruncatorii de la 3 puncte nu au reusit sa-si mentina constanta. 

Atlanta Hawks Atlanta Hawks –  Sacramento Kings Sacramento Kings

  • Puteti sa-mi spuneti ce vreti, dar cea mai placuta partida pentru un spectator neutru in seara aceasta este cea din State Farm Arena. Noul val din NBA isi va face simtita prezenta in seara aceasta pe parchet. Atlanta Hawks ii va trimite la inaintare pe Trae Young (considerat la Draft “viitorul prototip Steph Curry”), pe Bazemore, pe Prince si pe John Collins, toti jucatori cu potential ridicat de marcare de la 3 puncte.
  • De partea cealalta, se pare ca planul lui Vlad Divac in sfarsit da oarecare roade. Buddy Hield, De’Aaron Fox si Willy Cauley-Stein. Toti cei mentionati mai sus au sezoane excelente pana acum si este clar ca experienta dobandita in primii ani de NBA si-a lasat o amprenta pozitiva asupra lor.
  • Hawks sunt una din echipele cu cele mai mari medii de la linia de 3 puncte la aruncari reusite, iar cum ambele echipe au lacune uriase in defensiva si se va putea exploata acest lucru. In ultimele partide, Hawks au inscris acasa peste 13.0 aruncari de 3 puncte reusite, iar Kings au si ei cativa “sharp-shooteri” de calitate.

Pronostic:

NBA

Multa bafta si pariati responsabil. Fiecare pronostic il recomand jucat single sau o combinatie de maxim 2-3 recomandari!