Lista de recomandari din NBA pentru 05.11.2018 – Vlad

baschet
Ponturi baschet : Bilet cota 4.62 - 20.01.2021 - Mizam pe 4 evenimente

Lista de recomandari din NBA pentru 05.11.2018 – Vlad

A fost un weekend plin de calm pentru noi, deoarece am fost plecat, insa asa cum l-am inceput vineri cu victorie in NBA, asa l-am si terminat cu o duminica bifata castigatoare cu ajutorul lui John Wall.

In seara aceasta avem cateva partide cu potential ridicat de “entertainment”. Fara doar si poate, OKC si Pelicans vor face un adevarat show, iar in Oracle, Stephen Curry sau Kevin Durant ar putea avea o seara cu 40 de puncte. In Rocky Mountains vom detalia putin situatia, intrucat acela mi se pare cel mai “tensionat” meci al noptii.

Denver Nuggets Denver Nuggets  Boston Celtics Boston Celtics

  • Niciunei echipe nu-i prieste aerul din Denver si altitudinea ridicata. Chiar si cei mai mari jucatori de baschet sunt dati putin peste cap de acest lucru si le este foarte greu sa se acomodeze in doar cateva zile de antrenament (Denver este locatia unde toti antrenorii prefera sa zboare cat mai repede inaintea meciului).
  • Drept dovada sta si recordul excelent de pe teren propriu al celor de la Nuggets de 31-10 din sezonul trecut, actualmente acestia avand 5-0 in fata proprilor suporteri.
  • De partea cealalta, Boston Celtics nu arata chiar asa cum anticipa toata lumea la startul sezonului. Ar fi venit si ei in Denver cu un moral mai ridicat daca Victor Oladipo nu ar fi reusit acel buzzer beater de la 3 puncte pentru a aduce victoria in ultima secunda celor de la Indiana Pacers. Sunt de parere ca Celtics vor mai bifa inca o infrangere in deplasare.
  • Gordon Hayward, Kyrie Irving si Jayson Tatum in continuare sunt inconstanti pe faza ofensiva, iar Nuggets pot profita de acest aspect.

Pronostic:

NBA

Multa bafta si pariati responsabil. Fiecare pronostic il recomand jucat single sau o combinatie de maxim 2-3 recomandari!