Lista de recomandari din NBA pentru 10.11.2018 – Vlad

baschet
Ponturi baschet : Bilet cota 4.62 - 20.01.2021 - Mizam pe 4 evenimente

Lista de recomandari din NBA pentru 10.11.2018 – Vlad

Seara trecuta, un singur Field Goal marcat de Rudy Gobert ne-a privat de un record de 5-1, insa Derrick Rose, pronosticul principal, a fost castigator fara pic de emotie.

In seara aceasta avem destul de multe partide interesante si cativa jucatori proaspat trecuti pe lista accidentatilor. Vom incerca sa profitam de aceste aspecte si sa mizam pe meciurile cu miza ridicata, unde ambele echipe trag la victorie (si nu la “tanking”).

New Orleans Pelicans New Orleans Pelicans – Phoenix Suns Phoenix Suns

  • Inca o data, Phoenix Suns mi-a dovedit ca sezonul acesta ei chiar nu vor sa castige. Dupa primul meci al sezonului, mi-am facut o parere foarte buna despre nucleul de jucatori, in special avand in vedere ca au cateva tinere talente foarte promitatoare in Booker si Ayton pe parchet. Se pare ca anul acesta conducerea prefera in continuare sa nu-si bata capul si sa incearca din nou sa loveasca la loteria Draft-ului. Din pacate, asa se strica multe pariuri, cu echipe de genul acesta, care dau peste cap toate calculele. Va garantez ca daca Celtics jucau cu alta echipa cel mai recent meci, l-ar fi pierdut linistit, condusa in continuare cu vreo 20 de puncte in sfertul 4 (nu am pariat pe partida respectiva, dar e foarte aiurea ca astfel de lucruri sa se intample in NBA, o competitie unde teoretic ajung doar cei mai buni si oameni cu mentalitati de invingatori).
  • Plecand de la ce am spus mai sus si de la faptul ca New Orleans Pelicans se intorc in sfarsit pe teren propriu, ma astept la o victorie clara in seara aceasta. Anthony Davis intotdeauna s-a simtit mai bine pe propriul parchet si sper ca acesta sa-si fi revenit la 100% dupa accidentarile minore care l-au deranjat in ultimele meciuri. Pelicans incepusera sezonul in forta, insa accidentarile si deplasarile le-au intins cateva obstacole. Consider ca vor reusi sa se recalibreze si sa inceapa o noua serie castigatoare acasa incepand cu Phoenix Suns.

Pronostic: 

NBA

Multa bafta si pariati responsabil. Fiecare pronostic il recomand jucat single sau o combinatie de maxim 2-3 recomandari!