Lista de recomandari pentru Week 10 din NFL – 11.11.2018 – Vlad

fotbal american

Lista de recomandari pentru Week 10 din NFL – 11.11.2018 – Vlad

Saptamana trecuta din pacate nu am putut realiza articolul din NFL pentru Week 9. Au fost cateva rezultate surprinzatoare, insa consider ca am fi putut scoate ceva frumos si duminica trecuta. Cel mai recent articol cu recomandari din NFL s-a terminat cu bilantul de 8-2 si sper sa continuam exact de unde am ramas.

Important: Dupa cum am mentionat si la NBA. Am incredere relativ egala in pronosticurile pe care le-am listat aici, caci altfel nu ar mai fi fost prezente. Timpul nu imi permite sa stau sa scriu o analiza complexa pentru fiecare partida in parte si intotdeauna voi aborda una sau doua partide in analiza care consider ca au circumstante mai speciale.

Image result for nfl week 10

Kansas City ChiefsKansas City Chiefs Arizona CardinalsArizona Cardinals
  • Cine sa-i opreasca pe Patrick Mahomes si pe Kareem Hunt. Acestia dau recital meci dupa meci si infrangerea de pe Gillette Stadium pare sa nu-i fi afectat deloc. Kansas City Chiefs sunt in continuare printre favoritii la castigarea Super Bowl, acestia detinand actualmente un record de 8-1. Au sanse infime sa mai rateze prezenta in playoff, insa sunt convins ca echipa care astazi va evolua in fata suporterilor pe Arrowhead va dori sa castige orice partida ramasa din sezonul regulat.
  • Kareem Hunt are un record incredibil si bate recorduri antice in NFL. Pana in acest moment, a reusit sa inscrie 7 Rushing TD’s si 5 Receiving TD’s in doar 9 partide, nereusind sa inscrie intr-un singur meci. Avand in vedere ca, Cardinals sunt cea mai permisiviva echipa din intreaga liga cand vine vorba la eseuri marcate de Running Backs, acest meci ar trebui sa fie palpitant pentru Hunt!

Week 10

Multa bafta si pariati responsabil. Fiecare pronostic il recomand jucat single sau o combinatie de maxim 2-3 recomandari!