Lista de recomandari pentru Week 5 din NFL – 07.10.2018 – Vlad

fotbal american

Lista de recomandari pentru Week 5 din NFL – 07.10.2018 – Vlad

Asa cum am promis prieteni, astazi revenim la butoane cu deja consacrata lista de recomandari din NFL. Asteptam de asemenea sa inceapa si baschetul de peste ocean (in aproximativ 2 saptamani) si atunci vom lucra la capacitate maxima.

Fotbalul nu a fost foarte profitabil in ultima perioada, dat fiind calendarul foarte incarcat si lipsa de motivatie a unor echipe, insa speram ca si acolo vom reveni pe un fagas normal cat de curand.

Imagini pentru nfl week 5

Pittsburgh Steelers vs Atlanta Falcons:
  • Atlanta Falcons imi aduce aminte perfect de Carolina Panthers de anul trecut. Acestia au un lot extrem de bun pe faza ofensiva, insa accidentarile din defensiva ii macina. Moralul acestora este cu siguranta la pamant, intrucat in loc de acest record curent de 1-3, puteau veni in Pittsburgh chiar cu 4-0. Impotriva celor de la Eagles, Antonio Brown a avut numeroase ocazii pe final sa castige meciul. Cu Saints au fost egalati pe final si ulterior au pierdut in prelungiri, iar cu Bengals dupa un meci cu 70+ puncte, au pierdut avantajul intr-un mod stupid, cu 5 secunde inainte ca ceasul de joc sa expire (meciul era castigat daca un jucator nu facea o idiotenie si toata echipa a primit  penalizare de 1st Down cu 1 minut ramas din meci).

Week 5

Philadelphia Eagles – Minnesota Vikings:

Week 5

Multa bafta tuturor in acest weekend si pariati responsabil!