Lista de recomandari pentru Week 6 din NFL – 14.10.2018 – Vlad

fotbal american

Lista de recomandari pentru Week 6 din NFL – 14.10.2018 – Vlad

Prieteni, continuam “ritualul” nostru de duminica si iata ca a sosit si lista de recomandari pentru Sunday Night Football din NFL. Daca saptamana trecuta am reusit sa terminam cu un record egal, de data aceasta incercam sa ne orientam mai bine. Cu siguranta vom vedea numeroase surprize si partide cu rasturnari de situatie.

Vremea va deveni un factor din ce in ce mai notabil avand in vedere ca unele echipe joaca pe stadioane acoperite si altele nu. Spre exemplu, pana la ora meciului, in Denver va ninge si cu siguranta acest lucru + altitudinea ridicata vor afecta complet meciul dintre Broncos si Rams.

Imagini pentru nfl week 6

Minnesota Vikings vs Arizona Cardinals:
  • Lupta in NFC North este cu siguranta una care se va da pana la ultimele etape. Chicago Bears sunt revelatia acestei divizii, iar Vikings si Packers trebuie sa traga tare si sa revina la recorduri pozitive (momentan ambele avand 2-2-1). Nu se pune problema de lipsa de personal sau la talent in ceea ce-i priveste pe baietii in galben si mov, insa omogenitatea pare sa fie treaba care lipseste momentan.
  • Astazi, victoria in fata proprilor suporteri dupa cateva saptamani prin deplasare este imperativa. Kirk Cousins a aratat cu varf si indesat de ce isi merita contractul, avand o medie de peste 270 de yarzi pasati in acest sezon. Astazi ma astept ca trend-ul sa continue, iar acesta sa abuzeze de Wide Receiverii rapizi si explozivi care-i are la dispozitie (Stefon Diggs si Adam Thielen).
  • De partea cealalta, Josh Rosen este un rookie care inca-si cauta locul in aceasta liga si care inca in acest sezon nu a trecut de 200 de yarzi pasati. Cele mai multe pase reusite pentru acesta au fost 15, pe cand Kirk Cousins are are o medie de aproape 30 de pase reusite per partida!

Week 6

Multa bafta tuturor in acest weekend si pariati responsabil!