Lista de recomandari pentru Week 8 din NFL – 28.10.2018 – Vlad

fotbal american

Lista de recomandari pentru Week 8 din NFL – 28.10.2018 – Vlad

Saptamana trecuta am fost pe val in NFL si am terminat cu un record impresionant de 10-3. Este o performanta destul de greu de egalat, insa cu siguranta mai avem timp s-o facem si de ce nu, chiar s-o doboram.

Important: Dupa cum am mentionat si la NBA. Am incredere relativ egala in pronosticurile pe care le-am listat aici, caci altfel nu ar mai fi fost prezente. Timpul nu imi permite sa stau sa scriu o analiza complexa pentru fiecare partida in parte si intotdeauna voi aborda una sau doua partide in analiza care consider ca au circumstante mai speciale.

Imagine similară

Kansas City Chiefs Denver Broncos:
  • Astazi avem NFL mai devreme si ne bucuram de cateva meciuri pe cinste. Printre acestea se numara si duelul divizional dintre Chiefs si Broncos, doua echipe care s-au mai intalnit deja o data, cand cei de la Chiefs au reusit sa triumfe in Rocky Mountains cu 27-23. De data aceasta ma astept la un “repeat”, insa foarte posibil la un nou meci strans, intrucat Chiefs oricat de mult ar dori, nu pot castiga meci de meci la diferenta de 30+ puncte.
  • Pentru astazi, avem un factor foarte interesant de dezbatut la acest meci. Royce Freeman a fost dat drept “OUT” pentru partida aceasta, acest lucru facand din Phillip Lindsay principalul Running Back pentru gruparea din Denver. In partida tur, acesta a reusit 12 rush attempts si un TD (iar Freeman a avut si el 12 incercari in acea partida). In conditiile in care jocul pe jos ar putea da roade astazi si cum back-up-ul lui Freeman nu ar trebui sa vada foarte multe snap-uri, ma astept ca Lindsay sa incerce alergarea de cel putin 15 ori.

Week 8

Multa bafta si pariati responsabil. Fiecare pronostic il recomand jucat single sau o combinatie de maxim 2-3 recomandari!