Lista recomandari din NBA pentru 04.12.2018 – Vlad

baschet
Ponturi baschet : Bilet cota 4.62 - 20.01.2021 - Mizam pe 4 evenimente

Lista recomandari din NBA pentru 04.12.2018 – Vlad

S-a facut o statistica in ultimii 5 ani a principalelor sporturi americane si nivelul de predictibilitate al acestora. Daca cineva se intreaba, NBA a castigat detasat acest concurs, fiind declarat cel mai imprevizibil sport pentru pariuri din cele americane.

Phoenix SunsPhoenix Suns – Sacramento KingsSacramento Kings

  • In cazul in care mai exista vreun dubiu despre intentiile de tanking ale celor de la Phoenix Suns, acestea au fost risipite recent de accidentarea lui Devin Booker. Faptul ca si cel de-al doilea cel mai prolific jucator din echipa, T.J. Warren le-a semnat de-a dreptul sentinta.
  • Mi se pare impardonabil ca un antrenor din NBA, o liga in care s-a ajuns la nivelul la care s-a ajuns sa declare in presa ca el este multumit de faptul ca echipa sa, a reusit sa joace de la egal la egal cu echipa adversa timp de primele 10 minute ale meciului. Nu a mai contat ca apoi au fost umiliti din ceea ce reiese din declaratia aceea. De asemenea, juniorii celor de la Suns au declarat ca au inteles traiectoria in acest sezon si ca trebuie sa incerce ei sa se dezvolte si sa nu le mai pese de recordul victoriilor.
  • Daca vorbim de Sacramento Kings, vorbim de o echipa care se afla in aceeasi situatie ca si Suns acum 1-2 ani. Au reusit sa construiasca un nucleu frumos. Dupa o serie mai proasta de rezultate impotriva unor adversari foarte buni (Warriors, Clippers), acestia au reusit sa se intoarca la cai victorioase cu un dunk de zile mari reusit la ultima faza ofensiva impotriva Indiana Pacers. Cei de la Kings au mentionat ca o victorie este imperativa si sanatoasa pentru campania lor de playoff in partida din Arizona.

Pronostic: 

NBA

In ceea ce priveste casele de pariuri la care se regasesc aceste cote, pentru fiecare pariu va apare casa in coltul stanga jos al ecranului, in momentul in care va aflati cu mouse-ul peste cuvantul “Pariaza”.

Multa bafta si pariati responsabil. Fiecare pronostic il recomand jucat single sau o combinatie de maxim 2-3 recomandari!