Lista recomandari din NBA pentru 16.10.2018 – Vlad

baschet
Ponturi baschet : Bilet cota 4.62 - 20.01.2021 - Mizam pe 4 evenimente

Lista recomandari din NBA pentru 16.10.2018 – Vlad

Asteptarea a luat sfarsit, iar in aceasta noapte, de la ora 3:00, Boston Celtics si Philadelphia 76ers vor deschide balul. Aceasta partida ar putea prefata finala Estului din acest an si este cu siguranta una care ne va spune multe despre valoarea Conferintei de Est.

Momentan, sugerez oricui doreste sa parieze pe NBA, sa o faca moderat si cu maxim 5% din banca, cel putin pana ce fiecare echipa joaca 3-4 meciuri si ne dam seama de potentialul fiecareia.

NBA
Sursa foto: www.solobasket.com
Boston Celtics vs Philadelphia 76ers:
  • Pe orice site de specialitate cautati predictii despre noul sezon din NBA, Boston Celtics, Toronto Raptors si Philadelphia 76ers este tripleta care da 2 participante pentru Eastern Conference Finals. Sunt de acord si eu cu asta si chiar consider ca daca Gordon Hayward revine cel putin la 80% din potentialul sau, dinastia celor de la Celtics ar putea fi una longeviva si istorica.
  • De partea cealalta, Philly momentan anunta ca “procesul s-a incheiat” si ca se bazeaza pe nucleul format din Embiid – Fultz – Simmons. Inainte de ora meciului, la 76ers avem ceva indisponibilitati (Wilson Chandler, Jerryd Bayless , iar questionable sunt dati Dario Saric, Ben Simmons si Muscala. Daca ultimul nu este asteptat astazi pe parchet, ceilalti doi cu siguranta vor juca.
  • Antrenorul celor de la 76ers a declarat ca Fultz va debuta drept titular in noul sezon si ca are incredere ca “noua sa aruncare” s-a imbunatatit consistent fata de cea de anul trecut. La fel ma astept si eu si am incredere ca macar 9 puncte va inscrie acesta in prima sa partida din anul Sophomore.

NBA