Lista recomandari din NBA pentru 18.10.2018 – Vlad

baschet
Ponturi baschet : Bilet cota 4.62 - 20.01.2021 - Mizam pe 4 evenimente

Lista recomandari din NBA pentru 18.10.2018 – Vlad

In seara aceasta revenim cu lista de recomandari din NBA.

Seara trecuta s-au desfasurat nu mai putin de 11 partide, in care s-a vazut foarte clar ca “regula de 14 secunde” este benefica fenomenului de OVER. In 10 din respectivele 11 partide, ambele echipe au reusit sa atinga cel putin borna de 100 de puncte si ma astept ca acest lucru sa se intample cat mai des.

Explicatia regulii de “14 secunde” – pe scurt, pana in acest sezon, daca cineva recupera ofensiv mingea, avea la dispozitie 24 de secunde sa arunce la cos. Din acest sezon, acel timp s-a redus la 14 secunde, iar echipele sunt fortate implicit sa arunce mai des la cos (teoretic si ideatic producand mai multe puncte).

Doresc sa repet faptul ca mizele pentru NBA pana ce fiecare echipa joaca cel putin 5-10 meciuri, trebuie sa fie modeste, intrucat orice echipa poate surprinde (Suns aseara au aratat incredibil spre exemplu).

In acest sezon de NBA, vom paria in cea mai mare parte din oferta celor de la Betfair si Betano. Cele 4 pariuri oferite astazi, cu liniile si cotele corespunzatoare se regasesc la Betfair de exemplu.

Acestea fiind spuse, va urez multa bafta in seara aceasta!