Lista recomandari din NBA pentru 21.10.2018 – Vlad

baschet
Ponturi baschet : Bilet cota 4.62 - 20.01.2021 - Mizam pe 4 evenimente

Lista recomandari din NBA pentru 21.10.2018 – Vlad

Am “comis-o” din nou seara trecuta prieteni si am terminat seara cu un nou bilant de 7-2. Fara doar si poate vrem sa pastram aceeasi cale si astazi speram din nou ca “punctele multe” sa fie cu noi in NBA, in special o data cu schimbarile de reguli care ajuta acest proces.

Mentionez din nou faptul ca pariurile mele le gasiti integral in oferta celor de la Betfair si partial in oferta celor de la Betano

Cleveland Cavaliers Cleveland Cavaliers Atlanta Hawks Atlanta Hawks

  • Vom avea parte de un “home opener” in Cleveland, iar baietii lui Coach Lue sunt pregatiti sa bifeze prima victorie din acest sezon. S-a vazut in primele 2 partide ca echipa are potential ofensiv, insa cosmarul ramane in continuare aceeasi aparare care le-a pierdut titlul in ultimii ani. Vor intalni in Quicken Loans Arena in teorie cea mai slab cotata echipa din NBA in acest sezon – Atlanta Hawks si ma astept la o partida in care cosurile sa curga de ambele parti.
  • Cedi Osman a inceput sa devina o “revelatie” in Cleveland inca de pe finalul sezonului trecut, LeBron James insusi afirmand ca-i place stilul de joc al pustiului si motivatia cu care joaca. Ce este interesant la acest pariu este faptul ca Superbet si Betano au linia setata la 16.5, pe cand la Netbet, respectiv Betfair, linia de puncte a lui Cedi Osman este la 13.5.
  • In primele 2 partide ale sezonului, acesta a reusit sa inscrie 17, respectiv 22 de puncte si ma astept sa aiba o partida buna si astazi impotriva slabei defensive a Atlantei.

NBA

Multa bafta si pariati responsabil. Fiecare pronostic il recomand jucat single sau o combinatie de maxim 2-3 recomandari!