Lista recomandari din NBA pentru 22.10.2018 – Vlad

baschet
Ponturi baschet : Bilet cota 4.62 - 20.01.2021 - Mizam pe 4 evenimente

Lista recomandari din NBA pentru 22.10.2018 – Vlad

Sporturile americane au fost darnice cu noi seara trecuta. Daca in NFL am terminat cu un record impresionant de 10-3, in NBA, am fost extraordinar de aproape de o noua seara cu adevarat magica.

Pronosticul referitor la Kevin Durant avea nevoie de un singur punct/recuperare/pasa decisiva. In cazul lui Kevin Love si Cedi Osman a fost vorba de 2 puncte la ambii. Aceste lucruri nu ne demoralizeaza ci doar ne intaresc, pentru ca stim cu certitudine ca am fost pe drumul cel bun.

Mentionez din nou faptul ca pariurile mele din NBA le gasiti integral in oferta celor de la Betfair si partial in oferta celor de la Betano

Portland Trail Blazers Portland Trail BlazersWashington Wizards Washington Wizards

  • Meciul din NBA despre care am ales sa elaborez astazi este unul dintre doua echipe la poli opusi. Daca despre Blazers se spunea inaintea sezonului ca sunt o echipa fara perspectiva, care nu a reusit nicio miscare notabila in aceasta vara, despre Wizards se spunea ca vor realiza marea cu sarea o data cu venirea lui Dwight in capitala.
  • Daca Blazers ii asteapta in Moda Center cu un record de 2-0, “Magicienii” din D.C. vin cu speranta unei prime victorii dupa ce au inceput sezonul cu 0-2. Bradley Beal a fost jucatorul care a stralucit cel mai mult pana acum in ceea ce-i priveste pe cei de la Wizards si ma intriga linia destul de joasa acordata de Betano in seara aceasta. La Betfair spre exemplu, linia este la 30.5.
  • In ceea ce priveste mediile lui Beal, in aceste doua meciuri disputate in sezon, el are 26.0 puncte, 2.0 recuperari si 4.0 pase decisive, insa in prima partida trebuie mentionat ca a fost in “foul trouble” destul de devreme si a jucat doar 27 de minute.

Pronostic: Bradley Beal peste 28.5 puncte, recuperari, pase decisive

NBA

Multa bafta si pariati responsabil. Fiecare pronostic il recomand jucat single sau o combinatie de maxim 2-3 recomandari!