Lista recomandari pentru Marele Premiu Formula 1 din Mexic – 28.10.2018 – Vlad

Formula 1

Lista recomandari pentru Marele Premiu Formula 1 din Mexic – 28.10.2018 – Vlad

Weekend-ul din Mexic de anul acesta a produs cea mai spectaculoasa sesiune de calificari din Formula 1 dupa foarte mult timp. Pilotii Red Bull au reusit sa blocheze prima linie la start pentru prima oara din 2013, insa mi se pare incredibil de greu pentru oricare dintre ei sa reuseasca sa se mentina in fruntea cursei.

Anul trecut, pe Autodromo Hermanos Rodriguez, Max Verstappen a reusit cumva sa-i fenteze pe Vettel (care a plecat din Pole) la start si pe Lewis Hamilton, facandu-i chiar sa se atinga, cursa in care Hamilton a reusit doar pozitia #9. Ma astept si astazi sa avem un start “lansat” de la toata lumea si este foarte posibil sa vedem parti zburand sau chiar un Safety Car. Personal, vreau sa vad un 4-wide plecand de la linia de start, cu Ricciardo depasit de Verstappen si Vettel trecand de Hamilton, insa oricare scenariu ar fi, stiu sigur ca ne va tine cu sufletul la gura.

Ploaia este asteptata in Mexic – Se preconizeaza un start uscat si apoi nori negri de furtuna (70%+ sanse de ploaie). Oricum ar fi, ploaia in cursa aceasta, in special la start, consider ca ar face toate 4 pronosticurile castigatoare, insa chiar si fara ea, sunt sanse bune avand in vedere ce dueluri se vor da!

Formula 1

Multa bafta si pariati responsabil!