“Lupii galbeni” ne aduc cota 2 din fotbal – 12.09.2018 – Vlad

Cota 2 - gnt tips

“Lupii galbeni” ne aduc cota 2 din fotbal – 12.09.2018 – Vlad

Prima perioada cu meciuri de la UEFA Nations League a trecut. Este foarte indicat ca zilele acestea, pana sa se dea drumul campionatelor puternice din nou, sa ne pastram bugetul si sa nu ne avantam prea tare. De asemenea, cu siguranta vor fi foarte multe surprize in acest weekend prin prisma accidentatilor de la loturile nationale si a oboselii cumulate de anumite echipe. Pana una alta, astazi dorim sa evitam Cupa Romaniei si ne indreptam atentia catre partida restanta dintre Petrolul Ploiesti si Chindia Targoviste.

cota 2

Lupii galbeni vor sa ajunga cat mai repede pe podium:
  • De cateva sezoane incoace, Chindia Targoviste reprezinta un etern semn de intrebare. Exista perioade bune in care acestia forteaza si castiga meci dupa meci, iar mai apoi cad intr-o aparenta “letargie”, fie ea de ordin sportiv sau de alta natura (presiunile puse de anumite persoane implicate acolo sa nu promoveze in anii precedenti). Nu cred ca prea multe s-au schimbat la acestia dupa ce au pierdut barajul pentru promovare in Liga 1 Betano si ma astept sa termine ca de obicei in Top 10, insa sa nu se bata pana pe final la promovare.
  • In schimb, cei de la Petrolul Ploiesti au condus in aceasta vara o campanie de transferuri poate mai impresionanta decat unele echipe din primul esalon. Acestia au inceput destul de timid campionatul, insa au reusit sa cumuleze 10 puncte pana la ora acestui meci. O eventuala victorie astazi, iar aduce pe podiumul Ligii 2, lucru pe care Leo Grozavu si jucatorii sai il doresc cu inversunare.
  • Atmosfera de pe “Ilie Oana” este un factor care ne ajuta. Ploiestenii nu au mai jucat un meci acasa de aproape o luna, iar imboldul adus de fani ar putea fi unul decisiv. In ultima partida, au reusit un 0-3 convingator in deplasare la Energeticianul, rezultat ce a dus la demiterea antrenorului Dulca acolo. Viorel Moldovan trece si el printr-o perioada proasta la Targoviste, cu 1 singur punct obtinut din ultimele 2 partide pe teren propria. Va avea din pacate pentru el o misiune extrem de dificila, impotriva unei echipe superioare, care l-a adus recent inapoi si pe Laurentiu Marinescu si care se bazeaza astazi pe Nini Popescu pentru macar un gol inscris!
Pronostic principal:

cota 2

Daca inca nu ai cont deschis la BETANO, astfel te invit sa profiti de bonusul 100% pana in 500 RON!

CLICK AICI!