Lupta de la retrogradare ne aduce pariul zilei – Seria A

Pariuri cartonase - Fiorentina - Genoa - GnTTIPS

Lupta de la retrogradare ne aduce pariul zilei – Seria A

In Seria A se dau lupte in continuare in zona fierbinte a clasamentului, acolo unde 4 echipe se lupta pentru a evita retrogradarea.

Intalnirea dintre Fiorentina si Genoa se va disputa in ultima etapa din Seria A, de la ora 21:30.

In acest moment Fiorentina ocupa pozitia a-15 in Seria A cu 40 de puncte acumulate dupa cele 37 de etape disputate. In acest moment are nevoie de un singur rezultat de egalitate pentru a se salva de la retrogradare, insa este mai usor de spus, decat de facut. In ultima perioada nu s-au regasit si din aceasta cauza au suferi 5 esecuri consecutive in campionat, perioada in care au marcat un singur gol.

Pe cealalta parte o intalnim pe Genoa, echipa lui Andrei Radu, echipa de pe locul 18, primul retrogradabil, avand 37 de puncte acumulate in cele 37 de etape disputate. Genoa a ajuns intr-o situatie foarte dificila, desi la un moment dadea impresia nu vor ajunge in zona fierbinte a clasamentului. In acest moment au nevoie de o victorie pentru a spera in cotninuare. In ultimele 5 confruntari din campionat au inregistrat 3 trei rezultate de egalitate si doua infrangeri.

Meciul o sa fie condus de catre arbitrul Daniele Orsato, un arbitru ce a aratat de 102 cartonase galbene in 19 aparitii.

In acest sezon Daniele Orsato a arbitrat-o pe Fiorentina de 4 ori si acestia au vazut de 15 ori cartonasul galben.

Avem in fata noastra doua echipe ce se vor lupta timp de 90 de minute pentru cele 3 puncte sau cel putin pentru a fi siguri ca nu vor retrograda.

Un lucru foarte avantajos este faptul ca pentru aceasta recomandare avem si un bonus de le Netbet de care putem profita.

JOACA ACUM CU 500 RON FARA NICIUN RISC ACEASTA RECOMANDARE>>>

sursa foto: zimbio.com