Mai sunt doar cateva zile pana la Unibet Open Bucuresti 2018

Mai sunt doar cateva zile pana la Unibet Open Bucuresti 2018

Mai sunt doar cateva zile pana la Unibet Open Bucuresti 2018

Asteptata cu nerabdare de iubitorii pokerului de calitate, editia a 3-a Unibet Open Bucuresti este programata in perioada 30 iulie – 5 august 2018. Primele doua editii s-au dovedit a fi un real succes, astfel ca locatia a ramas neschimbata, luxosul Grand Hotel Marriott avand mari sanse sa devina neincapator pe durata festivalului. Asa cum se obisnuieste la Unibet, actiunea de la mese urmeaza sa fie transmisa in format live-stream pe canalul de Twitch, insotita de comentariile lui David Vanderheyden, ambasadorul camerei de poker online.

Conform pokerfest.ro, programul turneelor este urmatorul:

Mai sunt doar cateva zile pana la Unibet Open Bucuresti 2018

Pe langa turneele programate, jocurile de cash vor fi disponibile non stop, atat pentru amatorii de NLH, cat si pentru cei care prefera PLO. Mizele pornesc de la 1/2€.

Un turneu foarte interesant se anunta a fi cel intitulat ,,#Queen Rules’’, eveniment inedit (dedicat femeilor), programat pe 3 august, in care damele vor avea putere mai mare decat regii. Acesta va fi introdus de unul din cele mai fascinante personaje din lumea pokerului international, frumoasa Molly Bloom, invitata speciala la Bucuresti. Supranumita ,,Printesa Pokerului’’, fosta campioana olimpica la schi este cea care a organizat cele mai mari partide de poker neoficiale din istoria jocului. In perioada 2007-2011, acestea bucurandu-se de participarea unor vedete precum Leonardo Di Caprio, Ben Affleck, Tobey Maguire, Macaulay Culkin, Matt Damon, Alex Rodriguez sau Phil Ivey. Povestea sa a fost ecranizata in 2017 de regizorul Aaron Sorkin, filmul ,,Molly’s Game’’ beneficiind de o distributie excelenta (Kevin Costner, Jessica Chatstain, Idris Elba). Pelicula este notata cu 7.5 pe IMDB, nota destul de buna pe cel mai cunoscut site dedicat realizarilor cinematografice.

Main event-ul Editiei cu numarul 3, are un buy-in de 1100 €, iar valoarea premiilor totale este estimata la peste 500.000€, asa cum s-a intamplat si la editiile trecute. In cazul in care nu dispui de acesti bani, insa iti doresti sa participi la festival, poti incerca calificarile online, care ruleaza deja in camera de poker online Unibet, cu buyin-uri pornind de la cativa euro. Daca nu ai cont la UnibetPoker, iti poti deschide de pe acest link.