Man United – Sevilla: COTA 6.00 marita pentru victoria englezilor

Ponturi pariuri Man United – Sevilla

Marti seara avem programate doua meciuri in optimile UEFA Champions League, insa mai interesant pare sa fie cel dintre Manchester United si Sevilla. A fost 0-0 acum trei saptamani in Spania, iar calificarea se joaca. United are nevoie de victorie pentru a merge in sferturi si este favorita la toate casele de pariuri in acest moment.

Trebuie stiut faptul ca Betfair ofera COTA 6.00 marita pentru victoria lui Manchester United in acest meci tuturor jucatorilor noi care se inscriu urmand cei doi pasi de mai jos, folosind linkul si codul promotiei. Este un super valuebet, tinand cont ca vorbim de cota 6.00 in loc de cota 1.72, iar United este pe cai mari in aceasta perioada.

Se multiplica 50 RON la cota 6.00, astfel ca o victorie a echipei lui Mourinho v-ar aduce 300 RON in contul de pariuri. Rulajul trebuie facut o singura data pe cota minima 1.20.

CUM OBTIN COTA 6.00 (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind linkul promotional si linkul promotional ZFBNBN.
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe ”Victorie Manchester United”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 6.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 300 RON. Se multiplica la cota 6.00 doar 50 RON din miza. Ce depaseste aceasta suma va fi calculat la cota normala.

[su_button url=”/betfaircotamarita1″ target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 6.00 – Pariaza acum[/su_button]