Manchester City – Newcastle: COTA 4.00 marita pentru victoria cetatenilor

Manchester City – Newcastle: cotele la pariuri sportive

Cota pentru victoria lui Manchester City nu prea ne face cu ochiul in mod normal, fiind in jur de 1.11-1.13 la majoritatea agentiilor de pariuri online in acest moment. Totusi, daca vreti sa mergeti pe victoria echipei lui Guardiola, veti primi COTA 4.00 la Betfair in loc de cota normala din oferta.

Totul este foarte simplu si probabil sunteti familiarizati cu aceasta treaba. Este nevoie sa va inscrieti folosind linkul promotiei si codul promotional pentru cota marita, dupa cum va explicam mai jos pas cu pas. Vorbim despre un easy money cu adevarat, iar in cazul in care pariul este castigator nu ar strica un castig de 200 RON in contul de pariuri. Plus de asta, rulajul se face o singura data pe cota 1.20 minim. Succes!

CUM OBTIN COTA 4.00 (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la BETFAIR folosind linkul promotional si codul promotional ZFBNAJ.
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe ”Victorie Manchester City”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 10.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 200 RON. Rulajul trebuie facut o singura data pe cota minima 1.20, dupa care profitul va deveni cash si va putea fi retras in orice moment doriti.

[su_button url=”/betfaircotamarita1″ target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 4.00 – Pariaza acum[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here