McGregor vs Khabib Nurmagomedov in UFC: cand se joaca + cotele la pariuri

McGregor vs Khabib Nurmagomedov in UFC: cand se joaca + cotele la pariuri

McGregor vs Khabib Nurmagomedov in UFC                      sursa foto: YouTube

  • Fostul campion McGregor revine in cusca dupa aproape 2 ani de absenta

  • Adversarul sau nu stie ce e infrangerea

  • Vor fi 12 meciuri in total, asa ca, cel mai probabil McGregor va lupta cam la 3 ore de la startul galei


Duminica, 7 octombrie, in jurul orei 7 dimineata (ora Romaniei), T-Mobile Arena din Las Vegas (SUA) urmeaza sa fie gazda galei UFC 229, in care capul de afis este partida dintre Connor Anthony McGregor si Khabib Nurmagomedov.

Pentru McGregor este prima lupta dupa partida de box pierduta in august 2017 in fata starului Floyd Mayweather (sa notam totusi ca bataia mancata de la Mayweather i-a adus lui Connor aproximativ 100 de milioane de dolari in conturi), asa ca, in ciuda faptului ca irlandezul este unul din cei mai iubiti luptatori MMA din lume, meciul cu rusul Nurmagomedov se anunta a fi unul extrem de dificil. E si normal sa fie asa, deoarece ,,The Eagle’’ – asa cum i se spune lui Khabib – are o experienta de peste 10 ani in MMA, timp in care, atentie, a castigat toate cele 26 de meciuri disputate: 10 prin decizie, 8 prin knockout si 8 prin ,,supunere’’. Cel mai recent meci al rusului a avut loc in luna aprilie a acestui an, atunci cand Nurmagomedov nu i-a lasat nicio sansa americanului Al Iaquinta si a reusit sa castige titlul de campion mondial la categoria usoara in Ultimate Fighting Championship.

La BETFAIR, una din cele mai prestigioase case de pariuri online din lume, cotele pentru partida Khabib Nurmagomedov vs Connor McGregor arata in acest moment astfel:

Click pe imagine pentru toata oferta de pariere