Meci eliminatoriu pentru titlul mondial WBA al greilor 15 DECEMBRIE

Meci eliminatoriu pentru titlul mondial WBA al greilor 15 DECEMBRIE

In Romania, meciul poate fi vizionat pe Digisport.

Salutare tuturor, astazi va prezentam un meci interesant din box, programat in Yekaterinburg (Rusia), acolo unde romanul nostru Cristian Ciocan , alias Christian Hammner ( 30 de ani) se afla numai la un meci de titlul mondial.

Pe cat de simplu suna, pe atat de dificil o sa fie pentru romanul nostru trebuie sa treaca de un adversar extrem de puternic, rusul Alexander Povetkin. Acest meci  este considerat o finala eliminatorie pentru titlul mondial super WBA, centura fiind detinuta de britanicul Anthony Joshua.

Alexander Potvekin a detinut intre 2011 si 2013 titlul mondial WBA la categoria grea si este considerat favorit in aceasta confruntare. ”Nu privesc mai departe. In acest moment sunt concentrat pe meciul cu Hammer. Nu va fi usor. La categoria grea orice lovitura poate inchide discutiile”, a declarat rusul. Acesta are 33 de meciuri disputate, cu 32 de victorii ( 23 KO) si o singura infrangere in fata lui Wladimir Klitschko, in 2013.

Cei doi boxeri ce se vor lupta astazi sunt de aceeasi inaltime, 1.88 metri, insa ”Hammer” Ciocan este cu 15 kilograme mai greu decat rusului ( 116 kg / respectiv 101 kg)

 

sursa foto: prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here