Meciul noptii din Nba 01.06.2017-Madalin

Meciul noptii Nba 01.06.2017

Salut prieteni, in aceasta noaptea va incepe mult asteptata finala din Nba dintre Golden State Warrios si Cleveland Caveliers.

In aceasta dimineata se va juca meciul cu numarul 1 dintr-un maxim de 7 meciuri.

Ambele echipe vin dupa o victorie in meci decisiv scor 4-3, victorii obtinute in ultimul meci chiar pe terenul adversarei.

Golden State au reusit sa revina de la 3-2 si sa castige cu 4-3 dubla cu Houston Rockets, desi in meciul decisiv in mare parte din meci au fost condusi si practic le-a trecut glontul pe la ureche.

Cleveland de cealalta parte au reusit sa se impuna cu 4-3 in fata celor de la Boston Celtic asta dupa ce au fost condusi atat cu 2-0 dar si cu 3-2.Pentru cei de la Cavs nu a fost singurul duel decis in meci decisiv el reusind sa se impuna cu scorul de 4-3 si in runda inaugurala in fata celor de la Indiana Pacers.

Avem fata in fata cele mai importante echipe ale ultimelor ani din Nba,si 2 echipe care isi disputa in mod constant in ultimii anii finala ligii intre ele.

Ma astept ca cei de la Golden State sa porneasca cu prima sansa si sa incerca sa obtina un avantaj de 2 meciuri inca din primele 2 partide ce se vor disputa pe teren propriu, insa nu cred ca Lebron si compania vor ceda usor mai ales ca in ultimele meciuri echipa pare a fi intr-o crestere vizibila de forma.

Ma astept la o partida echilibrata si spectaculoasa intre cele mai bune 2 echipe din acest sezon.Pariati responsabil si moderat!