Meciul serii din MLB 12.06.2019

Baseball

Salutare tuturor prieteni, aici Marius. Meciul serii  vine din MLB, unde avem parte de meciul Minnesota-Seatle,  cu incepere de la ora 03.10.

Va sfatuiesc sa ne urmariti in continuare site-ul pentru ca aici o sa gasiti cele mai bune informatii.

Va prezint Meciul Serii din Mlb.

 • Informatii meci:
  Minnesota in acest meci se afla pe primul loc in Liga Americana, are 6 victorii si 4 infrangeri in ultimele 10 meciuri jucate.
  Pentru acest meci Minnesota a selectat bateri de calitate pe reactie la viteza si ma astept sa fure baze foarte des, stolen base este un aspect important cand pitcherul advers este slab, exact cum o sa fie pentru Seattle in acest meci.
  Minnesota o echipa care ofera foarte des Home-run, deliciul publicului.
  Media de Batting a celor de la Minnesota este de 0.356 in general si ma astept ca marja sa continue dupa acest meci.
  Seattle locul 11 in Liga Americana si 6 victorii in ultimele 10 meciuri inregistrate.
  Seattle in general ofera erori la Strike-out si daca mai punem in calcul si pitcherul stabilit pentru acest meci, unu foarte slab, ma astept ca Minnesota sa profite in primele 5 reprize.
  Pitcherii selectati de Seattle sunt putin lenti la batting si nu vor avea reactie foarte mult cand vor da ochii cu strike ul de la Minnesota, care ii place sa arunce repede si puternic.

Ma astept ca Minnesota sa castige acest meci, de aceea recomandarea este: Minnesota castiga meciul in timpul regulamentar la o cota de 1.60 oferita de Fortuna.

 

Profita si tu de oferta de 50% CASHBACK FARA RULAJ.

CLICK AICI

Succes!