Meciul zilei din baschet 30.05.2018-Madalin

Meciul zilei 30.05.2018-Madalin

Salut prieteni, va prezint meciul zilei din baschet si anume meciul dintre U Transilvania Cluj si Csm Steaua Bucuresti.

In aceasta seara la ora 19:00, se va disputa la Cluj meciul cu numarul 5 al semifinalei Ligii Nationalei si anume meci cu calificarea pe masa.

In acest moment scorul este egal si anume 2-2. Dupa ce baietii pregatiti de Mihai Silvasan au avut 2-0 la general dupa victoriile obtinute la Cluj si anume 89-79, 85-75, aceastia aveau nevoie de o singura victorie in capitala pentru a-si asigura calificarea intr-o noua finala, fiind de altfel si campioana en-titre a Romaniei, victorie ce nu avea sa apara insa.Desi pusi cu spatele la zid stelistii au dat dovada de caracter si au reusit sa egaleze situatia la general cu 2 victorii destul de clare scor 79-71 si 86-78 reusind astfel sa trimita seria intr-un decisiv infernal sub Feleac.

Clujenii care au reusit sa castige si sezonul regulat se afla in aceeasi situatie ca in sezonul trecut unde au condus cu 2-0 pe Csm Oradea, au fost egalati si seria a fost impinsa in decisivul de la Cluj unde gazdele au reusit sa se impuna.Ulterior cei de la U Bt Cluj au trecut in finala chiar de adversa de astazi intr-un sec 3-0.

Csm Steaua este deja la al doilea decisiv care il va juca in aceasta editie dupa cel din runda inaugurala unde au reusit sa se impuna in meciul 5 disputat la Bucuresti scor 79-69 in fata celor de la Timisoara.

Un mare avantaj pentru Clujeni il reprezinta faptul ca meciul se va disputa pe teren propriu si este foarte bine cunoscuta atmosfera infernala facuta de fanii Clujeni si ne asteptam la o prezenta extrem de numeroasa in Sala Polivalenta din Cluj unde sunt asteptati peste 8000 de fani.

Castigatorea acestui meci va juca finala impotriva celor de la Csm Oradea, care is asteapta adversa dupa victoria scor 3-1 in fata celor de la Csu Sibiu.

Pronosticul acestui meci este acela ca U Bt Cluj va reusi sa ajunga intr-o noua finala.Pariati moderat si responsabil!